Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Florin Răducioiu: ”Atenţie la România! Va face mai mult de un punct la EURO 2024” | EXCLUSIV

Pariul lui Florin Răducioiu: ”Atenţie la România! Va face mai mult de un punct la EURO 2024” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat la Campionatul European din 2024, care va avea loc în vară, în Germania, după opt ani fără prezenţa la turneul final.

Va fi doar a şasea oară în istoria echipei naţionale a României când va fi prezentă la turneele finale de Campionate Europene.

Florin Răducioiu are mare încredere în naţionala României, la EURO 2024: ”Atenţie!”

Din cele cinci prezenţe anterioare, România nu a reuşit decât o singură victorie. De asemenea, a bifat cinci egaluri şi 10 înfrângeri.

Prezent în studiourile Orange Sport, Florin Răducioiu este sigur că naţionala lui Edi Iordănescu va face o figură frumoasă la EURO 2024 şi va obţine mai multe puncte decât a făcut generaţia sa la EURO 1996.

Oricum, o să ne aducem aminte, oricum, de aceşti băieţi, care au obţinut calificarea. Sunt învingători. Mă închin în faţa lor. E bine să păstrezi această mentalitate de învingători. Să nu le mai fie frică.

La Campionatul European se pot intampla multe lucruri. Într-o grupă de patru, e de-ajuns să câştigi un meci, să faci un egal şi ai mari şanse să te califici.

Echipa României este o echipă foarte periculoasă, care nu are nimic de pierdut, o echipă tânără, care vrea să se afirme.

Am lipsit mult timp de la EURO. Atenţie mare la România! Sincer. Eu îmi aduc aminte de EURO 1996, care a fost un dezastru pentru noi. Sunt convins că aceşti băieţi vor face mai mult de un punct la EURO 2024. Pe cât suntem azi? 20 noiembrie. Mai vedem în vară.

O să merg la primul meci. Dacă ne calificam, o să merg si la optimi. Dar la primul meci nu voi lipsi”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

  • La EURO 1996, România nu a făcut niciun punct, într-o grupă cu Spania (1-2), Bulgaria (0-1) şi Franţa (0-1).

Afla mai multe despre: florin raducioiueuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare