Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Gigi Becali, cedat în Liga 5: ”Multă lume spune că am căzut în cap după transferul la FCSB”

Pariul lui Gigi Becali, cedat în Liga 5: ”Multă lume spune că am căzut în cap după transferul la FCSB”

Fotbal

Comentarii

Andrei Tănasă (21 de ani), fotbalistul pentru care Gigi Becali achita 100.000 de euro celor de la Politehnica Iaşi, în urmă cu trei ani şi jumătate, a ajuns în Liga a 5-a, la CS Tomeşti.

Fotbalistul şi-a motivat alegerea, chiar dacă pentru unii pare greu de înţeles.

  • Andrei Tănasă a fost trimis sub formă de împrumut la Foresta Suceava, de la FCSB, însă fără succes.

Andrei Tănasă a făcut lumină în cazul transferului în Liga 5

Lui Andrei Tănase i-a expirat contractul cu FCSB în această vară, iar gruparea roş-albastră nu i-a mai propus prelungirea.

Atacantul a avut mai multe propuneri din Liga 2 şi Liga 3, dar a preferat să meargă mai aproape de casă, la Iaşi.

A semnat cu formaţia pregătită de primii săi antrenori, cei care l-au ajutat să devină un jucător de bază la juniorii celor de la Poli Iaşi.

Multă lume spune că am căzut în cap, am auzit tot felul de comentarii, dar nu există aşa ceva. Eu tot acelaşi băiat muncitor am rămas, serios, cu atitudine. Şi acei oameni o să mă vadă din nou sus, cândva.

Atâta timp cât sunt sănătos, cu ajutorul lui Dumnezeu o să ajung din nou sus. Sunt sigur de asta. Sunt puternic, capul sus şi la munca de jos! Nu sunt demoralizat. Oriunde joci, şi la Liga a 5-a, şi la Liga a 7-a, trebuie să fii muncitor şi serios”, a declarat Andrei Tănasă, conform prosport.ro.

Andrei Tănasă a fost măcinat de accidentări la FCSB, în special cele musculare, iar un motiv ar fi intensitatea antrenamentelor şi a meciurilor, raportate la dezvoltarea sa fizică, musculară.

Aşadar, fotbalistul a decis să se întoarcă acasă, la Iaşi, pentru a-şi regăsi forma fizică, departe de accidentări, însă nu a renunţat la ideea unei cariere la un nivel cât mai înalt cu putinţă.

La FCSB nu am avut probleme, doar că accidentările m-au tras în jos. Chiar domnul Mihai Stoica m-a ajutat foarte mult în aceşti ani. Acum mi-a expirat contractul şi am decis să plec.

A fost alegerea mea să vin aici, la Tomeşti, pentru că vreau să mă pun pe picioare. Îmi pare rău că nu am apucat să debutez la echipa de seniori. Dar sper să revin, cândva, mult mai puternic”, a completat atacantul.

Afla mai multe despre: tomestitanasa 

viewscnt
Articole similare