Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui MM Stoica după primele 12 runde din Superligă: ”Echipa asta va urca în clasament” | EXCLUSIV

Pariul lui MM Stoica după primele 12 runde din Superligă: ”Echipa asta va urca în clasament” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat cu Sepsi, scor 1-0, în etapa cu numărul 12 din Superliga.

MM Stoica, concluzii după primele 12 runde din Superligă

Unicul gol al partidei a fost marcat de Dan Nistor (82 - penalty), după ce tot el fusese faultat de Bogdan Oteliţă.

Universitatea Cluj trece printr-o perioadă foarte bună, ardelenii nu au mai pierdut din 4 septembrie, când au suferit un eşec împotriva formaţiei Poli Iaşi, scor 2-0. 

MM Stoica a lăudat parcursul pe care îl are U Cluj, pe care o vede mai bine clasată în viitor, şi a avut cuvinte de laudă pentru Dan Nistor. 

”O văd pe U Cluj să urce în clasament. Au venit jucători pe parcurs. Nu a fost echipa asta de la inceput. Parcă au inceput să aibă alte relatii de joc.

Nistor are 35 de ani si este la unul dintre cele mai bune sezoane din cariera. Ianis joacă altceva. Vali Gheorghe a revenit. O echipă care, cumva, e precum Hermannstadt şi Sepsi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Ce a declarat Nistor după meci:

”Suntem bucuroşi, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic şi se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-l dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău e atuul nostru. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puţin important cine marchează. Mi-aş fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Dan Nistor, după meci.

Salariul lui Dorin Rotariu la FCSB, analizat în direct: „Mi se pare gras rău de tot!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: u clujmm stoicadan nistor 

viewscnt
Articole similare