Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Viorel Moldovan de la FCSB pentru sezonul viitor: ”Cred că acest lucru va fi de bun augur pentru el!” EXCLUSIV

Pariul lui Viorel Moldovan de la FCSB pentru sezonul viitor: ”Cred că acest lucru va fi de bun augur pentru el!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Viorel Moldovan consideră că pe Florinel Coman îl va responsabiliza faptul că a devenit tătic.

Ultimii doi ani au fost de coşmar pentru Florinel Coman (25 de ani). Fostul ”preferat” al lui Gigi Becali a fost afectat constant de accidentări şi părea aproape de finalul drumului la Bucureşti.

Gigi Becali a refuzat oferte de 10 milioane de euro pentru ”perla” sa, în speranţa că poate obţine o sumă mai importantă pentru fotbalistul crescut de Viitorul. Totuşi, patronul FCSB nu a anticipat ce avea să se întâmple. 

Florinel Coman a început să aibă probleme grave cu accidentările. Jucătorul revenea pe teren, dar nu mai dădea acelaşi randament, iar în cele din urmă, ajungea din nou în infirmeria clubului. 

Coman a jucat bine în perioada de pregătire, iar recent a devenit tătic. Viorel Moldovan consideră că acest lucru îl va responsabiliza pe şeptarul de la FCSB şi va avea evoluţii bune la echipă. 

”Cred că acest lucru va fi de bun augur pentru el!” 

”Fără îndoială, acest lcuru îţi dă o mai mare reponsabilitate, îţi dă echilibru, apreciezi şi vezi altfel lucrurile. Te implici mult mai mult vizavi de ceea ce faci. Îţi dă o anumita stare de linişte familia şi eu cred că acest lucru va fi de bun augur pentru Coman”, a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: coman-fcsb-viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare