Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Viorel Moldovan: ”Ei vor fi viitorul fotbalului românesc, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ”

Pariul lui Viorel Moldovan: ”Ei vor fi viitorul fotbalului românesc, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ”

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan spune că este foarte impresionat de actuala generaţie de la naţionala de tineret. România U21 a reuşit două victorii importante în preliminariile pentru CE 2019, 2-1 cu Portugalia şi 2-0 cu Bosnia şi are mari şanse de calificare.

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, naţionala de tineret ar putea participa la Campionatul European U21. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi a obţinut două victorii importante cu Portugalia şi Bosnia - favorite în această grupă - şi are şanse mari să se califice.

Viorel Moldovan a rămas şi el impresionat de performanţele de la tineret şi spune că această generaţie ar putea să ridice din nou naţionala:

”Mi-a lăsat o impresie extraordinară această naţională de tineret, o surpriză foarte placută. Vreau să-i felicit pe aceasta cale, se pare că ei vor fi viitorul fotbalului românesc. E o generaţie excepţională, trebuie să rămână echilibraţi, cu picioarele pe pământ, să fie bine gestionaţi şi sunt convins că vor aduce mari bucurii fanilor echipei naţionale”, a declarat Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

România U21 se află pe primul loc în grupa a 8-a din preliminariile Campionatului European 2019, cu 18 puncte în 8 meciuri. ”Tricolorii” sunt urmaţi e Bosnia (18 puncte, 9 meciuri) şi Portugalia (16 puncte, 8 meciuri). Naţionala de tineret mai are de jucat cu Ţara Galilor (13 octombrie) şi cu Liechtensteri (17 octombrie), ambele partide pe teren propriu.

Afla mai multe despre: viorel moldovaromania u21campionatul europeanpreliminariimirel radoi 

viewscnt
Articole similare