Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul nebun făcut de Tyson Fury. Câţi bani a câştigat britanicul, după ce Anthony Joshua a refuzat o confruntare directă

Pariul nebun făcut de Tyson Fury. Câţi bani a câştigat britanicul, după ce Anthony Joshua a refuzat o confruntare directă

Box

Comentarii

Pugilistul britanic Tyson Fury, campionul mondial la categoria grea (versiunea WBC), a afirmat că a câştigat un pariu de 10.000 de lire sterline cu promotorul său Frank Warren, după ce Anthony Joshua nu a acceptat o confruntare cu el în luna decembrie.

"Respect enorm pentru Warren, care mi-a adus 10.000 de lire în numerar, pentru că am pus pariu că Joshua că nu va semna contractul. Aceste 10.000 de lire sterline valorează mai mult decât 10 milioane", a explicat boxerul britanic cu ocazia prezentării următorului său meci, împotriva compatriotului său Derek Chisora, în data de 3 decembrie, după o pauză de opt luni.

"Frank Warren îmi promisese la revenirea mea în ring că voi lupta în decembrie fie cu Joshua, fie cu Oleksandr Usik, dar ei nu au acceptat", a spus Fury.

Fury l-a mai învins pe Chisora (33 de victorii, 12 înfrângeri) în două rânduri, la Londra, prin decizie unanimă pe Wembley în iulie 2011 şi prin KO tehnic în runda a 10-a, trei ani mai târziu, la ExCel.

Tyson Fury, supranumit "Gipsy King", în vârstă de 34 de ani, va urca în ring pentru prima oară de la apărarea titlului contra compatriotului său Dillian Whyte pe Wembley, în aprilie.

Chisora, în vârstă de 38 de ani, a boxat pentru ultima oară în luna iulie, când l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev prin decizia unanimă, la O2 Arena din Londra.

Afla mai multe despre: tyson fury 

viewscnt
Articole similare