Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma a făcut anunţul despre situaţia lui Man şi Mihăilă după ce a fost umilită în Serie B! ”Cei doi trebuie să muncească şi să dea maximum!”

Parma a făcut anunţul despre situaţia lui Man şi Mihăilă după ce a fost umilită în Serie B! ”Cei doi trebuie să muncească şi să dea maximum!”

Stranieri

Comentarii

Chiar dacă la începutul sezonului Parma şi-a setat ca obiectiv revenirea în Serie A, echipa nu are rezultatele dorite şi a pierdut în ultima etapă din campionat cu 0-4, contra lui Lecce.

Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 67, iar Dennis Man nu a fost utilizat nici măcar un minut, fiind al treilea meci la rând când antrenorul Enzo Maresca decide să nu se bazeze pe el. 

Directorul tehnic de la Parma, Javier Ribalta, le-a cerut scuze fanilor după această umilinţă şi a oferit detalii despre situaţia celor doi români de la echipă. 

”Cei doi trebuie să muncească şi să dea maximum!”

”Am abordat meciul în mod greşit. Primul lucru important este atitudinea, agresivitatea, să fim competitivi. Nu se pune problema să analizăm poziţia lui Maresca. Vreau să le cer scuze fanilor în numele clubului pentru această evoluţie. În iarnă vom vedea cum trebuie să acţionăm pe piaţa transferurilor.

Nu există nicio problemă cu Man şi Mihăilă. Antrenorul a vrut să dea continuitate echipei care a avut rezultate, cu mici modificări. Coulibaly a fost utilizat în locul lui Mihăilă pentru că un meci în deplasare cu Lecce necesită o abordare diferită faţă de meciul cu Vicenza de pe teren propriu. Nu mi se pare că este o problemă. Cei doi, la fel precum ceilalţi jucători, trebuie să muncească şi să dea maximum”, a spus Ribalta, citat de Parma Live.

În acest sezon, Dennis Man a jucat 7 meciuri pentru Parma şi a marcat 2 goluri. Valentin Mihăilă a evoluat în 10 partide, a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă.  

După această partidă, Parma a coborât până pe locul 13 în clasament, având 16 puncte în Serie B. Lecce a urcat până pe locul 2, cu 23 de puncte. Chiar dacă Man nu a mai avut evoluţii bune în ultimul timp, Mirel Rădoi l-a chemat la naţională pentru meciurile decisive cu Islanda şi Liechtenstein din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.  

Afla mai multe despre: parma-serie b-valentin mihăilă-dennis man 

viewscnt
Articole similare