Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Partea mai puţin frumoasă a lui Messi! A cerut ca Barcelona să vândă un jucător de urgenţă. Argentinianul face legea la echipă

Partea mai puţin frumoasă a lui Messi! A cerut ca Barcelona să vândă un jucător de urgenţă. Argentinianul face legea la echipăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi este mai mult decât cel mai bun jucător de la FC Barcelona, este un adevărat lider şi nu de puţine ori s-a implicat în alegerile făcute de club. Dacă în trecut s-a scris că el a fost cel care l-a adus pe Gerardo "Tata" Martino, acum spaniolii scriu că argentinianul a cerut ca un fotbalist să fie vândut de urgenţă.

Este vorba despre Junior Firpo (23 de ani), fotbalist care a fost transferat de Barcelona chiar în vară, de la Betis Sevilla. Fundaşul din Republica Dominicană a jucat patru meciuri pentru catalani şi chiar a marcat un gol, însă nu a fost destul pentru a îl împresiona pe Lionel Messi. 

Spaniolii de la Don Balon scriu că Messi este de părere că Firpo nu este atât de bun încăt să fie o soluţie pe termen lung pentru poziţia de fundaş stânga, odată ce Jordi Alba va mai avansa în vârstă. Decarul Barcei crede că Firpo nu are valoare de UEFA Champions League şi a găsit deja un înlocuitor. 

Aceeaşi sursă menţionează că Messi intenţionează să îl aducă la Barcelona pe Nicolas Tagliafico, fotbalist care a ajuns cu Ajax până în semifinalele UEFA Champions League. În vârstă de 27 de ani, fundaşul lui Ajax este coleg cu Messi la naţionala Argentinei şi relaţia bună cu acesta i-ar putea aduce transferul carierei. 

  • 30 de milioane de euro a plătit Barcelona celor de la Betis pentru Junior Firpo 
  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Tagliafico, potrivit site-ului transfermarkt.com 

Junior Firpo, anti Catalonia şi anti Messi

Antipatia lui Messi faţă de Junior Firpo poate să nu fie strict din cauza performanţei sportive a tânărului fotbalist, ci şi din cauza declaraţiilor făcute în trecut de el. În 2012, actualul fundaş lateral stânga de la Barca a scris pe Twitter că îşi doreşte ”ca Leo Messi să moară”, apoi l-a numit ”şobolan”. În acelaşi an, pe acelaşi cont de Twitter, verificat de jurnaliştii spanioli ca aparţinându-i lui Junior, fundaşul cu origini dominicane l-a înjurat pe starul argentinian de mamă.

Afla mai multe despre: lionel messijunior firpobarcelona 

viewscnt
Articole similare