Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Partenerele jucătorilor din naţionala Angliei au primit o listă cu reguli stricte pentru Qatar

Partenerele jucătorilor din naţionala Angliei au primit o listă cu reguli stricte pentru Qatar
Comentarii

Partenerele jucătorilor din naţionala Angliei au primit o listă cu regulile pentru Qatar, pe care trebuie să le respecte în perioada Cupei Mondiale, informează Daily Mail.

O regulă esenţială este că partenerele trebuie să se îmbrace cât mai decent în public şi la meciuri. De asemenea, în Qatar nu vor fi tolerate manifestările publice de afecţiune.

În plus, partenerelor jucătorilor li s-a explicat că în Qatar este ilegal să se lase gunoie în locuri publice, încălcarea legii putând fi pedepsită chiar şi cu o amendă de 6.000 de lire sterline şi un an de închisoare.

De asemenea, tinerele partenere nu vor puteaa consuma alcool în public şi nu vor putea înjura în public. Ele nu vor avea voie nici să cânte, să ţipe, să aibă un comportament general nepotrivit în perioadele de rugăciune din fiecare zi din ţara musulmană.

Femeile trebuie să fie foarte atente atunci când îşi fac selfie-uri, pentru că ar putea risca să fie sancţionate de poliţie dacă vor face fotografiile în faţa unor clădiri guvernamentale.

Reprezentativa Angliei va juca la Cupa Mondială în grupa B, cu Iran, SUA şi Ţara Galilor.

Afla mai multe despre: cupa mondiala anglia 

viewscnt
Articole similare