Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Părţile s-au înţeles". Presa din Turcia anunţă transferul lui Moruţan! "Tranzacţia va fi oficializată în scurt timp"

"Părţile s-au înţeles". Presa din Turcia anunţă transferul lui Moruţan! "Tranzacţia va fi oficializată în scurt timp"
Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) pleacă de la Galatasaray. O echipă din Turcia îl doreşte insistent.

"Preşedintele nostru încearcă”. Echipa din Turcia care se luptă pentru Olimpiu Moruţan! ”Îl dorim. E un jucător foarte bun”

UPDATE | Fotbalistul echipei Galatasaray, Olimpiu Moruţan, ar urma să fie împrumutat grupării Sivasspor, părţile înţelegându-se într-o mare proporţie în privinţa tranzacţiei, informează cotidianul Hurriyet.

“Părţile s-au înţeles într-o proporţie mare şi tranzacţia va fi oficializată în scurt timp”, notează hurriyet.com.tr.


Presa din Turcia scrie astăzi că următoare echipă a lui Olimpiu Moruţan ar fi tot din Super Lig. Publicaţia haber365.com.tr susţine că cei de la Galatasaray şi Sivasspor au ajuns la un acord pentru transferul lui Olimpiu Moruţan şi lipsesc doar semnăturile.

Potrivit sursei citate, şefii lui Sivasspor au fost de acord cu toate condiţiile jucătorului şi ar urma să se semneze şi contractul de transfer.

Riza Calimbay, antrenorul lui Sivasspor, a vorbit recent despre posibilitatea ca Olimpiu Moruţan să sosească la echipa sa sub formă de împrumut.

"Preşedintele nostru încearcă. Ar fi bine dacă ar reuşi. E unul dintre jucătorii pe care îi dorim, un jucător foarte bun. Poate că nu a avut şansă la Galatasaray şi nu s-a putut adapta, dar poate va reuşi la noi.

Aici va juca în Europa League. Ar fi o experienţă importantă pentru el şi ar putea reveni la Galatasaray cu o dorinţă mare. De asemenea, ar fi o oportunitate şi pentru noi. Până la urmă, totul depinde de Galatasaray şi Moruţan", spunea recent antrenorul lui Rizespor.

Olimpiu Moruţan a fost transferat în urmă cu un an de Galatasaray şi FCSB a primit în total 4,1 milioane de euro în schimbul său.

La un an distanţă, Olimpiu Moruţan îşi doreşte să plece de la Galata, în speranţa că va găsi o echipă unde va primi mai multe şanse să joace.

Internaţionalul român nu a avut un sezon grozav la gruparea din Turcia, în stagiunea precedentă înregistrând 40 de meciuri, patru goluri şi cinci pase decisive.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare