You are here:

Păţania lui Olsen, fotbalistul de la Dinamo. Cum s-a trezit cu doar 50 de cenţi salariu: ”Nu e haios” | VIDEO

Păţania lui Olsen, fotbalistul de la Dinamo. Cum s-a trezit cu doar 50 de cenţi salariu: ”Nu e haios” | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Danezul Patrick Olsen (30 de ani) a evoluat foarte bine în primul său meci la Dinamo, victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0.

Olsen şi păţania din Eleveţia

Patrick Olsen a semnat cu Dinamo la începutul lunii septembrie din poziţia de jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat colaborarea cu Slask Wroclaw.

Olsen, noul mijlocaş danez al celor de la Dinamo, a vorbit despre cum a ajuns să semneze în Superliga.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului ofensiv danez potrivit site-urilor de specialitate.

Întrebat despre primii bani câştigaţi din fotbal, Olsen a mărturisit: ”Mi-am cumpărat borseta pe care o au toţi fotbaliştii”.

De asemenea, Olsen şi-a adus aminte şi de experienţa pe care a avut-o în Eleveţia, când s-a trezit doar cu un fulturaş de salariu în valoare de 50 cenţi. 

”Nu ştiu dacă e haioasă, dar am ajuns la Grasshopper şi îmi amintesc de primul salariu acolo. Am primit 50 de cenţi. A fost primul salariu acolo, nu foarte mare, dar apoi a fost bine. Asta pentru că cei de la club m-au pus să plătesc hotelul şi masa. În Elveţia trebuie să plăteşti pentru tot. Asa ca am primit fluturaşul de salariu şi am văzut 50 de cenţi”, a povestit Olsen.

Danezul Patrick Olsen a rămas impresionat de Bucureşti

Danezul a fost impresionat de ce a găsit în capitala României: „Nu ştiu la ce mă aşteptam, dar am rămas plăcut surprins de Bucureşti. Am vizitat oraşul în prima zi. Totul m-a surprins şi oamenii din club sunt foarte ok, mă ajută, aşa că mi-a fost uşor să mă integrez”.

Afla mai multe despre: olsendinamosalariu 

viewscnt
Articole similare