Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Kluivert răsuceşte "cuţitul" în rana CFR-ului: "Golul din prelungiri a fost o fază lucrată. E frumos când câştigi aşa!"

Patrick Kluivert răsuceşte "cuţitul" în rana CFR-ului: "Golul din prelungiri a fost o fază lucrată. E frumos când câştigi aşa!"

CFR Cluj

Comentarii

Patrick Kluivert (47 de ani), antrenorul Adanei Demirspor, a reacţionat la finalul meciului câştigat împotriva lui CFR Cluj cu 2-1, cu un gol marcat în prelungiri. Turcii au obţinut, astfel, calificarea în turul trei preliminar din Conference League.

Adana Demirspor a învins CFR Cluj 2-1, cu un gol marcat în prelungirile partidei, şi a obţinut calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, scor 3-2 la general. După meci, Patrick Kluivert a răsucit "cuţitul" în rana CFR-ului şi a vorbit despre reuşita lui Cherif Ndiaye din prelungiri.

Patrick Kluivert: "Golul din prelungiri a fost o fază lucrată. E frumos când câştigi aşa"

Kluivert a spus că golul marcat de echipa sa a fost o fază lucrată la antrenamente, o schemă la loviturile libere, chiar dacă Adana Demirspor a fost "ajutată" şi de o deviere a unui fotbalist de la CFR Cluj la faza din care a marcat golul victoriei şi calificării.

"Am marcat, e frumos să marchezi goluri din faze pe care le lucrezi. A fost o plăcere. După ce am rămas în 10 oameni m-am simţit mândru de echipa mea, lupta împotriva a 11 jucători, am văzut că nu ne poate ataca periculos. Asta a arătat că le era teamă de jucătorii noştri ofensivi.

Golul marcat în prelungiri a venit dintr-o fază pe care o lucrăm la antrenamente. E frumos să câştigi aşa", a spus Patrick Kluivert, conform presei din Turcia.

CFR Cluj - Adana Demirspor s-a terminat 2-3 la general, iar echipa din Gruia a ratat pentru prima dată în ultimele cinci sezoane calificarea într-o grupă europeană.

Afla mai multe despre: patrick kluivertcfr clujadana demirsportconference league 

viewscnt
Articole similare