Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Liga 1 care a reacţionat dur după ce Edi Iordănescu a fost numit la naţională! ”Nu a demonstrat mai pe nicăieri. O să fie săpat încontinuu!”

Patronul din Liga 1 care a reacţionat dur după ce Edi Iordănescu a fost numit la naţională! ”Nu a demonstrat mai pe nicăieri. O să fie săpat încontinuu!”
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal l-a numit selecţioner pe Edi Iordănescu.

După ce au fost refuzaţi de Gică Hagi, Dan Petrescu sau Ladislau Boloni, oficialii de la FRF s-au oprit asupra fostului antrenor de la FCSB. Chiar dacă oameni din fotbalul românesc au apreciat mutarea făcută de FRF, există şi voci care nu sunt de acord cu numirea omului care a luat titlul trecut cu CFR în Liga 1.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, nu a fost mulţumit de mutarea făcută de Răzvan Burleanu şi a avut o reacţie dură. Patronul moldovenilor consideră că FRF a greşit când a decis să renunţe la varianta Boloni. 

Finanţatorul de la FC Botoşani consideră că echipa naţională avea nevoie de un antrenor cu experienţă, iar Edi Iordănescu nu a demonstrat la echipele unde a antrenat. 

”Nu a demonstrat mai pe nicăieri. O să fie săpat încontinuu!” 

”Trebuia ca Edi Iordănescu să se aştepte la lucrul ăsta. Trebuie să fie tare, să reziste. Opinia mea rămâne cea spusă de mai multe ori. E cea mai mare greşeală a conducerii de la FRF că nu l-a păstrat şi nu l-a putut convinge pe Boloni. Era cea mai bună soluţie, nu doar ca antrenor, ci şi ca stabilitate pentru relansarea fotbalului românesc. Edi este un antrenor bun, dar n-a demonstrat mai pe nicăieri şi să-l aduci acum la echipa naţională... o să fie săpat încontinuu.

Ai nevoie de prea multe argumente să ajungi selecţioner într-o ţară în care fotbalul e într-o cădere liberă. Eu nu-l cunosc bine pe Edi, îl respect, dar eu nu cred că echipa naţională poate să facă mari rezultate. Cred cu desăvârşire că revenirea lui Boloni, azi, mâine, oricând, sau a lui Mircea Lucescu, ar putea fi altceva pentru că e nevoie de o cu totul altă viziune”, a declarat Valeriu Iftime la PRO X.

Afla mai multe despre: românia-iordănescu-iftime 

viewscnt
Articole similare