Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Liga 1 care s-a dus acasă la Şumudică. Ce contract i-a pregătit şi cum l-a cucerit cu un singur gest

Patronul din Liga 1 care s-a dus acasă la Şumudică. Ce contract i-a pregătit şi cum l-a cucerit cu un singur gest

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică a recunoscut în totalitate relaţia de prietenie pe care o are cu unul dintre cei mai mari rivali ai echipei sale de suflet, Rapid Bucureşti. Antrenorul a avut parte de o vizită-surpriză acasă, fiind un moment care ar fi putut duce la o mutare care nu ar fi fost pe placul fanilor giuleşteni.

Cu cine s-a trezit acasă Marius Şumudică: "Mi-a salvat familia cu medicamentaţie"

În vara anului trecut, Marius Şumudică ar fi putut face cel mai surprinzător pas al carierei. Antrenorul a fost aproape să semneze cu FCSB, chiar dacă ar fi însemnat să-i  "trădeze" pe rapidişti. 

Relaţia de prietenie pe care o are cu patronul FCSB, Gigi Becali, a fost un argument puternic pentru care Marius Şumudică s-a aşezat la masa negocierilor. Mai mult, principalul s-a înţeles cu afaceristul să preia echipa, dar a ales să plece în alt oraş şi să fugă de responsabilitate, chiar dacă era aşteptat în birourile clubului FCSB să semneze contractul. 

De altfel, Mihai Stoica a dezvăluit că Marius Şumudică nu va mai ajunge la FCSB după un episod în care a fost protagonist. Mai mult, MM a susţinut că Marius Şumudică a discutat cu Gigi Becali despre transferurile pe care ar fi urmat să le facă la FCSB

“E greu să antrenezi la FCSB. Am spus-o şi atunci că am avut o frică. M-am văzut nevoit să-i spun lui Gigi ceea ce s-a întâmplat şi să fiu corect faţă de el, pentru că eu atunci am plecat din oraş ca să nu ajung să semnez cu FCSB, ăsta e purul adevăr. M-am dus la Constanţa şi am petrecut o zi acolo, când eu trebuia să ajung la birouri să semnăm contractele. 

Am plecat, după care am refuzat, n-are rost să o mai dezgropăm acum. Îi mulţumesc domnului Gigi Becali că a avut încredere în mine şi că are, din moment ce spune că dacă veneam la FCSB luam campionatul, înseamnă că mă apreciază. Eu avusesem atunci o discuţie foarte ok cu dânsul, fiecare avea părticica lui, ne înţelesesem din toate punctele de vedere, mi s-a părut un om ok", a declarat Marius Şumudică, potrivit Sptfm.ro.

Momentul în care patronul FCSB s-a dus acasă la Şumudică l-a cucerit pe antrenor

Gigi Becali a sărit în ajutorul mai multor personaje din fotbalul românesc, iar Marius Şumudică se află pe lista persoanelor care au beneficiat de sprijinul patronului FCSB. De altfel, acel moment a cântărit mult în decizia antrenorului de a se aşeza la masa negocierilor cu echipa din Berceni. 

"Eu nu neg niciodată, chiar dacă sunt rapidist, nu neg prietenia mea cu Gigi Becali, în sensul că un prieten adevărat nu înseamnă să treci pe stradă şi să îl saluţi sau că ai terminat un liceu împreună şi rămâi prieten. Nu. Un prieten adevărat înseamnă un om care te ajută în momentele grele, care ţi-e alături şi care nu are niciun interes. 

Eu am mai spus-o, el mi-a salvat familia mie. La primul val de coronavirus, când era un haos total, nici în spitale nu ştiau oamenii ce să facă. Fata mea, mama mea, tatăl, soţia mea... A venit la mine acasă şi mi-a salvat familia cu medicamentaţie, cu asistenţă. El a venit şi mi-a ajutat familia să fie ok, lucrurile astea nu le poţi uita”, a mai spus fostul antrenor de la Rapid, Astra sau CFR Cluj. 

Marius Şumudică, moment de sinceritate! "Am fost un prost! Dacă mergeam la FCSB, mă băteam la titlu!"

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica fcsbmarius sumudica gigi becaligigi becalifcsbantrenor fcsbmarius sumudica antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare