Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Liga 1 care vrea să se retragă din fotbal. ”Eu nu trăiesc din asta, nici nu am trăit din fotbal!”

Patronul din Liga 1 care vrea să se retragă din fotbal. ”Eu nu trăiesc din asta, nici nu am trăit din fotbal!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, este dispus să se retragă din fotbal.

În urmă cu ceva timp, finanţatorul moldovenilor avea de gând să părăsească echipa FC Botoşani. Iftime doreşte să găsească un investitor care să preia echipa din nordul Moldovei şi este dispus să rămână la echipă, dar vrea să nu mai fie ”expus”. Omul de afaceri doreşte să investească în alte proiecte. 

”Eu nu trăiesc din fotbal, nici nu am trăit din fotbal!”

”Nu sunt dispus nicio secundă să pierd bani. Până la urmă, fotbalul nu ţi-l bagă nimeni cu forţa. Eu mi-am asumat presiunea asta cu asociaţii mei. E adevărat că este o limită, care este o chestiune umană, dacă să mai dai sau nu bani. Cateogoric că atunci când lucrurile nu merg, toate orizonturile se închid. 

Eu nu trăiesc din fotbal, nici nu am trăit din fotbal. Iubesc fotbalul, iubesc spectacolul sportiv, aş face orice ca fotbalul din România să fie mai frumos, mai productiv ca spectacol, mai urmărit de oameni, cu mai multă emoţie, dar am limitele mele.

Dacă cineva mi-ar da o soluţie să predau clubul ăsta unui om într-un mod civilizat, nu să îl desfiinţăm, aş face-o cu mare plăcere.

Şi cu angajamentul să mai dau nişte bani, că stau aici, dar nu mai vreau să fiu expus. Am alte proiecte pe care vreau să le coordonez care fac bine locului unde sunt eu aici, în Botoşani, în ajutorul comunităţii. Dacă era să pun accent pe bani, eram în altă zonă”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Valeriu Iftime declara în urmă cu ceva timp că se va retrage din fotbal dacă echipa nu va prinde play-off-ul, iar lucrul acesta s-a şi întâmplat. 

Afla mai multe despre: botoşani-iftime-liga 1 

viewscnt
Articole similare