Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Superliga începe negocierile cu Laszlo Boloni: ”Voi face tot ce depinde de mine”

Patronul din Superliga începe negocierile cu Laszlo Boloni: ”Voi face tot ce depinde de mine”

Superliga

Comentarii

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a retrogradat dramatic în liga a doua din Franţa, în urma barajului disputat contra celor de la Saint-Etienne.

La finalul meciului retur, antrenorul român a fost extrem de resemnat. El a reuşit performanţa de a o promova pe Metz în Ligue 1, dar nu a reuşit să şi menţină echipa mai mult de un sezon în elita fotbalului francez.

În urma acestei nereuşite, conducătorii clubului francez ar fi luat deja decizia în ceea ce priveşte viitorul lui Ladislau Boloni şi, mai exact, să-l demită, conform jurnaliştilor de la L'Equipe, citaţi de Ouest-France.

Preşedintele celor de la Metz, Bernard Serin, consideră că antrenorul său nu este capabil să aducă o nouă dinamică la echipă în sezonul viitor, astfel că ar dori înlăturarea acestuia.

Tehnicianul român în vârstă de 71 de ani mai avea un an de contract cu Metz, club la care a fost instalat în iunie 2022.

Surpriză uriaşă! Boloni poate reveni în Liga 1. Patronul face tot posibilul să-l convingă: ”Avem nevoie de el”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi şi un bun prieten al lui Laszlo Boloni, a dezvăluit că va încerca să-l convingă pe fostul mijlocaş al Stelei să preia un post în conducerea clubului din Sfântu Gheorghe.

”Eu o să fac tot posibilul, ce depinde de mine, ca să-l conving. Avem nevoie de specialişti care să ne ajute.  Ca să ţinem pasul cu echipele mai mici din străinătate ne trebuie cineva ca el să se dedice sută la sută şi să vină cu idei noi.

Am vorbit anul trecut în vară, dar a fost o discuţie ca între prieteni. El nu este genul care să discute când este sub contract cu o altă echipă. În ultimul an nu am mai vorbit despre asta, dar acum, după ce s-a întâmplat, o să-l sun. Îl mai las câteva zile şi apoi o să discutăm, să reluăm discuţiile şi să vedem ce planuri are şi dacă nu ar vrea să vină la noi.

Ca antrenor niciodată nu s-a pus problema. Poate pe o altă funcţie. N-am vorbit cu el, ştiam că are un meci important şi îmi pare rău că a pierdut. Dar să joci în 10 oameni 85 de minute şi să câştigi meciul şi să îl duci în prelungiri e un lucru extraordinar de mare.

Sigur o să discutăm cu el foarte curând. Ca manager ar fi binevenit. Are 30 de ani în fotbalul european şi ne-ar putea ajuta cu foarte multe lucruri. Şi pentru marketing ar fi foarte bine ca el să vină. Iar el ar veni acasă, are o vârsta şi ar fi bine şi pentru el să se întoarcă acasă”.a spus Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: superligasepsibolonimetzligue 1 

viewscnt
Articole similare