Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB nu s-a putut abţine. Ce a declarat despre patroana lui Beer Sheva: ”Puteţi spune că sunt misogin”

Patronul FCSB nu s-a putut abţine. Ce a declarat despre patroana lui Beer Sheva: ”Puteţi spune că sunt misogin”

FCSB

Comentarii

Clubul Hapoel Beer Sheva este patronat de o femeie, Alona Barkat, în vârstă de 48 de ani. Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a făcut câteva declaraţii în stitlul său caracteristic la adresa omologului său de la formaţia din Israel.

 "Nu mă bat eu cu femeile. Nu mă pot lupta cu o femeie când vine vorba de politică sau fotbal. Eu sunt creştin ortodox şi respect Evanghelia. Fac ce scrie acolo. Nu mă războiesc cu femeile şi nu o voi băga în seamă. Nu are ce căuta în fotbal. Aşa zic eu. Voi puteţi spune că sunt misogin şi că e o lume modernă, în care femeile şi bărbaţii sunt egali. Eu fac ce scrie Sfântul Pavel în epistola către Timotei. Aşa scrie, aşa fac. Nu mă lupt cu nicio o femeie. Dacă vine la meciul retur, o respect, o iubesc şi o stimez. Dar nu vorbesc cu ea de fotbal", a spus Becali, la Pro X.

Ovidiu Hoban a vorbit pentru Telekom Sport despre stilul în care Alona Barkat conduce clubul din Israel. Actualul jucător al lui CFR Cluj spune că nu există grad de comparaţie între ea şi Gigi Becali.

"Pot să spun că este foarte discretă în relaţia cu jucătorii, dar să ştii că are habar de fotbal. Cred că în 3 ani cât am stat eu la Beer Sheva a venit de 4-5 ori maxim în vestiar la noi şi doar pentru a ne felicita, nicidecum să îţi aducă reproşuri. Nu e ea cea care are ultimul cuvânt, antrenorul acolo are putere deplină şi face exact ceea ce doreşte el. E foarte discretă. Are încredere deplină în antrenorul care i-a adus multă faimă  şi cred că e normal", a declarat Ovidio Hoban, exclusiv pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbhapoelgigi becalipatroanaliga europa 

viewscnt
Articole similare