Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB vrea să transfere un jucător de 30 de ani: ”Îl iau pe şase luni şi apoi se duce mai departe”

Patronul FCSB vrea să transfere un jucător de 30 de ani: ”Îl iau pe şase luni şi apoi se duce mai departe”

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB spune că este dispus să-i întindă o mână lui Cristi Tănase dacă mijlocaşul de 30 de ani nu-şi găseşte alt angajament. Tănase va pleca de la Karabukspor în această iarnă, deoarece nu şi-a mai primit salariul de cinci luni.

Situaţia de la Karabukspor îl împinge pe Cristi Tănase să-şi caute altă echipă. Gigi Becali i-a lăsat o portiţă deschisă, dar spune că-l va transfera numai dacă va fi declarat liber de contract şi dacă acceptă un contract pe şase luni. Patronul FCSB spune că face un compromis, deşi ţinta lui este să aducă jucători tineri, pe care să-i revândă apoi pe sume mult mai mari.

”Tănase, v-am zis, Tănase, numai dacă nu mai are angajament, nu găseşte altceva pentru el, o să-l iau să ne ajute şase luni sau să-l ajutăm şi noi să plece mai departe. Eu nu o să iau decât jucători tineri. Eu vreau să fac performanţă, în acelaşi timp, să crească şi valoarea. Dacă nu creşte aia? Până la urmă, noi vorbim de bani. Când spui fotbal, spui bani. Păi, la fotbal, nu vorbeşti de bani? Pai, nu se poate fără bani”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV.

Karabukspor se confruntă cu grave probleme financiare şi nu şi-a mai plătit jucătorii de cinci luni de zile. Toţi cei cinci români aflaţi în lot - Tănase, Grozav, Torje, Papp şi Găman - îşi caută acum echipe.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcristi tanase 

viewscnt
Articole similare