You are here:

Patronul lui AEK, atac dur la adresa lui Răzvan Lucescu: "E consumat!"

Patronul lui AEK, atac dur la adresa lui Răzvan Lucescu: "E consumat!"
Comentarii

PAOK Salonic, cu Răzvan Lucescu (55 de ani) la conducerea tehnică a echipei, a remizat în duelul cu AEK Atena.

Critici pentru Lucescu

Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia AEK Atena, în etapa a opta din Super League.

După meci, clubul AEK a publicat un comunicat prin care l-a criticat pe Lucescu.

"Comportamentul fanilor AEK a fost impecabil, în ciuda faptului că antrenorul lui PAOK a fost mai provocator decât niciodată de-a lungul serii şi în special după meci", a fost comunicatul clubului AEK.

Patronul lui AEK, Marios Oliopoulos, nu l-a iertat nici el pe antrenorul român, acuzându-l pe acesta că este "consumat".

"Antrenorii ar trebui să promoveze «competivitatea», să respecte ideile şi principiile de bază şi să îşi ghideze jucătorii în această direcţie. Lucescu şi o parte a celor de la PAOK, sper că nu mulţi, au avut un comportament provocator cu tot felul de gesturi.

Şi-au arătat nivelul, educaţia, cultura şi mentalitatea. Poate că ar trebui să-şi arate şi frica şi confuzia faţă de viitor. Faptul e consumat, dar universul le aşază pe toate în ordinea corectă! Toată lumea vede, dar puţini percep realitatea", a fost mesajul lui Marios Iliopoulos.

PAOK rămâne lider în clasament, cu 17 puncte, acelaşi număr de puncte cu ocupanta locului secund, Aris Salonic. AEK Atena e pe locul al treilea, cu 15 puncte.

În schimb, în clasamentul general din Europa League, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu ocupă un modest loc 33 (din 36), cu zero puncte acumulate în primele două etape.

Printre adversarele pe care le-a întâlnit a fost şi FCSB, elenii fostului selecţioner al României pierzând pe teren propriu cu 0-1.

Afla mai multe despre: lucescupaok salonicaek atena 

viewscnt
Articole similare