Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Dinamo Kiev a intervenit după numirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică: "Nu pot să mă împac cu ideea"

Patronul lui Dinamo Kiev a intervenit după numirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică: "Nu pot să mă împac cu ideea"

Stranieri

Comentarii

Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a intervenit în scandalul provocat de suporterii care îl mai contestă pe Mircea Lucescu.

Omul cu banii de la cea mai titrată echipă din Ucraina a spus că are încredere totală în român şi le-a cerut fanilor să-l respecte şi să-i acorde o şansă. 

„Nu pot să mă împac cu ideea că Mircea Lucescu nu poate fi acceptat de către suporteri. Eu l-am angajat pentru calităţile sale profesionale, restul nu mă interesează. Dacă va avea succes, atunci va merita să fie aplaudat. În caz contrar, lumea poate să vină la mine şi să-mi spună ce doare. Dar într-o manieră civilizată şi în limitele legii. Altfel, putem acţiona ca să împiedicăm tevatura care are loc acum”, a spus Igor Surkis.

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial drept noul antrenor al lui Dinamo Kiev, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută online, la care jurnaliştii din Ucraina au avut acces prin intermediul aplicaţiei Zoom. Ucrainenii au decis ca prezentarea să fie făcută în acest mod, după ce un angajat al televiziunii clubului Dinamo Kiev a fost depistat cu COVID-19.

Lucescu s-a arătat deranjat de discuţiile făcute în jurul protestelor fanilor, precizând că vrea să se concentreze pe situaţia de la echipă.

Afla mai multe despre: igor surkismircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare