Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Sepsi a decis ce se va întâmpla din vară cu Cristiano Bergodi! ”Nu trebuie să mai stăm după nicio clauză!”

Patronul lui Sepsi a decis ce se va întâmpla din vară cu Cristiano Bergodi! ”Nu trebuie să mai stăm după nicio clauză!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca echipei patronate de el.

Bergodi a fost adus la Sepsi în locul lui Leo Grozavu şi a preluat echipa din mers. Sepsi a avut rezultate bune şi a urcat în clasament, totuşi, după egalul cu Rapid, scor 1-1, cel mai probabil, covăsnenii vor juca în play-out. 

Patronul lui Sepsi plănuieşte să îi prelungească înţelegerea antrenorului italian. El este mulţumit de munca pe care o prestează Bergodi şi s-a decis să îi prelungească înţelegerea indiferent de clauzele din contract.

Bergodi şi-a setat în contract o clauză în care înţelegerea se prelungeşte automat dacă echipa termină pe locul 7 sau 8 în clasamentul Ligii 1. 

”Nu trebuie să mai stăm după nicio clauză!”

”Mi-a trecut supărarea după partida cu Rapid, aşa este, nu mai avem ce să facem. Nu am fost atenţi pe final şi am scăpat victoria printre degete. Dar să ştiţi că sunt foarte mulţumit de domnul Bergodi, iar dacă dânsul doreşte, eu sunt dispus să continuăm şi de la vară. Nu trebuie să mai stăm după nicio clauză.

Asta ne dorim din vară. Suntem mulţumiţi de munca pe care domnul Bergodi a făcut-o la Sepsi împreună cu staff-ul dânsului. Băieţii au făcut şi ei tot ce au putut ca să urcăm în clasament”, a spus Dioszegi, potrivit ProSport.

 

Afla mai multe despre: sepsi-liga 1-bergodi 

viewscnt
Articole similare