Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Sepsi, în al nouălea cer după victoria cu Viitorul: ”A fost visul meu să ajungem în cupele europene”

Patronul lui Sepsi, în al nouălea cer după victoria cu Viitorul: ”A fost visul meu să ajungem în cupele europene”

Superliga

Comentarii

Sepsi a reuşit să obţină calificarea în rundele preliminarii ale Conference League, în urma victoriei 1-0 în faţa Viitorului, iar patronul echipei, Laszlo Dioszegi, este mândru de reuşita echipei sale.

Sepsi a reuşit să obţină victoria în finala barajului pentru Conference League împotriva Viitorului, iar, cu aceasta, prima calificare în cupele europene din istoria clubului. Înfiinţat în 2011, clubul patronat de Laslo Dioszegi a reuşit să obţină prima participare în Europa, cel puţin în preliminarii, la doar 10 ani de la înfiinţarea clubului.

Iar conducătorul formaţiei s-a arătat în al nouălea cer despre calificare. Dioszegi a spus că a fost un vis pentru el ca echipa să prindă cupele europene şi a felicitat pe toată lumea implicată în club. Însă, deşi următorul obiectiv ar fi ca Sepsi să se lupte la titlu, patronul covăsnenilor nu a vrut să crească aşteptările şi a spus că este mulţumit, deocamdată, cu calificarea în Conference League.

Laszlo Dioszegi, în al nouălea cer după victoria cu Viitorul

Eu cred că şi acum visez, sunt bucuros ca un copil, îmi vine să plâng. Am ajuns în patru ani să ajungem în cupele europene. Nu conteazaă cum se numeşte, Confederation League, Europa League, Champions League, nu mă interesează, am reuşit să ajungem în cupele europene.

A fost visul meu şi baieţii aştia extraprdinari, care au jucat 95 de minute pe teren, mi-au îndeplinit visul. E ceva de nedescris. Secretul la noi în club şi la echipă este un secret foarte mic, nu e niciun secret mai bine spus.

Secretul e că noi suntem o familie. Staff-ul şi Leo lucrează în linişte, noi încercăm să facem toata silinţa ca echipa să mearga bine, să aducem sponsorizări, să fie linişte, să aibă băieţii bani. Şi după aia, rezultatele se văd.

(n.r. despre primele de victorie) În fiecare meci au un bonus de 300 de euro. Pentru cea de azi au dublu, 600 de euro pe punct, deci nu vorbim de victorie, deci au 1800 de euro pe meciul ăsta. Dar pe lângă asta, toţi au un bonus pt calificarea in Confederation League (n.r Conference League).

(n.r. despre bugetul de sezonul acesta) Undeva între cinci şi şase milioane de euro. Deci nu e un buget extraordinar, dar contează foarte mult că banii vin la dată fixă şi contează foarte mult că baieţii mă vad zilnic aici, pe teren, pe stadion şi ştiu că suntem împreună şi asta contează cel mai mult.

(n.r. dacă supraveghează antrenorul echipei) Leo Grozavu nu are de ce să fie supravegheat. Leo trebuie să simtă că suntem alături de el şi atât. El a demonstrat în faţa tuturor că e un antrenor extraordinar şi-mi face o mare plăcere că o să lucrăm în continuare alături de el.

(n.r. dacă sezonul următor se pot lupta la titlu) Nu, poate foarte multă lume o să spună că dezamăgesc, dar nu putem să vorbim despre titlu. Dar şi la anul vreau să accedem în play-off şi, normal, când deja suntem acolo, atunci o să visăm mai departe”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: baraj conference leaguesepsiviitorullaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare