Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul Rapidului a anunţat obiectivul echipei după victoria la scor cu FC Botoşani: ”Ne batem la cele două locuri pentru Europa!” EXCLUSIV

Patronul Rapidului a anunţat obiectivul echipei după victoria la scor cu FC Botoşani: ”Ne batem la cele două locuri pentru Europa!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion din Giuleşti.

”Ne batem la cele două locuri pentru Europa!”

Echipa condusă de Adi Mutu a arătat un joc solid şi a reuşit să îşi domine adversarul. Rapid a ratat mai multe ocazii, iar scorul putea să fie mult mai mare pentru echipa patronată de Victor Angelescu. 

Cel mai spectaculos moment al partidei a fost golul incredibil marcat de Antonio Sefer. În minutul 61, tânărul jucător a executat o lovitură liberă de la 35 de metri şi a trimis mingea în vinclu. 

După meci, Victor Angelescu a vorbit în exclusivitate la Orange Sport despre partida câştigată cu FC Botoşani. Patronul Rapidului recunoaşte că echipa va încerca să lupte pentru un loc de cupă europeană, dar a menţionat că obiectivul principal este ca giuleştenii să nu ajungă la baraj.

”A fost o atmosferă senzaţională, cea mai frumoasă văzută de când sunt patron şi am jucat şi cu FCSB, şi în multe derby-uri. Avem fani minunaţi, mi s-a făcut pielea de găină în timpul meciului. Primul meci cu Timişoara a fost amical, acum a fost altceva. Evenimente frumoase în felul lor.

Obiectivul nu-l schimbăm, dar dacă putem mai mult, de ce nu? Ne batem la cele două locuri pentru Europa, dar obiectivul clubului e să nu ajungem aproape de baraj. Să terminăm pe şapte sau opt şi după vedem.

Echipa joacă foarte bine cu Adi Mutu. Mai puteam da trei goluri, a fost un meci perfect. Nu mă duc la antrenamente şi nu ştiu ce pregăteşte Mutu. Eu am vorbit doar de trei ori cu Adi Mutu. Când a semnat, la conferinţă şi după. E între el şi Daniel Niculae. Nu intru in detalii, că nu ştiu exact cum pregăteşte.

Am înţeles că au schimbat multe lucruri, fizic, la mentalitate. Alta e atmosfera şi am înţeles că s-a schimbat şi puţin sistemul, dar nu mă bag, că nu ştiu exact. Sunt importante aceste victorii, dar vă spun că faptul că n-a fost rapidist nu a fost o problemă în a fi antrenor. Eu zic că e bine, nu cred că mai e contestat”, a declarat Victor Angelescu, la Orange Sport. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 29 de puncte, 2. FC Botoşani – 29, 3. UTA Arad – 26, 4. Sepsi – 24, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-angelescu 

viewscnt
Articole similare