Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul unei echipe din Liga 1 vrea să se retragă din fotbal: "Vreau să scap de fotbal!"

Patronul unei echipe din Liga 1 vrea să se retragă din fotbal: "Vreau să scap de fotbal!"

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime este patronul echipei FC Botoşani, care de doi ani încoace s-a calificat în play-off şi îşi propune ţeluri mari.

Iftime este recunoscut pentru sinceritatea sa. 

Recent patronul lui FC Botoşani a explicat că se implică foarte mult emoţional când joacă echipa sa şi că familia ştie deja cum să se poarte cu el în zilele respective.

„Pentru mine fotbalul înseamnă o notorietate care mă obligă, dar mă şi oboseşte, nu-mi dă o stare de bine reală. Aş vrea să scap de fotbal, de energia negativă pe care o dă uneori. Soţia mă ceartă dacă mă duc la meci, iar acum nu mai merg la stadion. Copiii fac mişto când e zi de meci, spun să fiu lăsat în pace pentru că sunt în transă.

Am intrat în fotbal din întâmplare”

Partea frumoasă este că în zi de înfrângere e totul negru, iar la victorie, ziua e de o frumuseţe teribilă. Am intrat în fotbal din întâmplare, apoi am contact ambiţia de a nu mă face de râs”, a declarat Iftime la Radio Gold FM.

FC Botoşani a remizat în primul meci din noul sezon cu FCSB, scor 0-0.

  • 22 de meciuri s-au jucat între FCSB şi FC Botoşani. Moldovenii au o singură victorie

Ce spune Iftime despre Becali:

”Ferească Dumnezeu să-l am model în fotbal pe domnul Becali sau pe altul. Am, în schimb, prieteni foarte buni alături de care lucrez de zeci de ani. Fac echipă cu trei oameni din anul 1990. Pentru mine contează echipa, grupul. Toţi participă real la rezultat”

Mandatul lui Dinu Todoran, mai scurt decât al antrenorilor din ultimii ani de la FCSB? Anunţ-surpriză făcut de Gigi Becali

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanifcsb 

viewscnt
Articole similare