Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru ani, dar degeaba! Noul stadion din Târgovişte s-a transformat în bazin de înot, după ploile recente: ”Iarna îl vor face patinoar”

Patru ani, dar degeaba! Noul stadion din Târgovişte s-a transformat în bazin de înot, după ploile recente: ”Iarna îl vor face patinoar”

Fotbal

Comentarii

După patru ani de aşteptare, noul stadion din Târgovişte - ”Eugen Popescu” - a fost inaugurat, paradoxal, cu o partidă care a reprezentat retrogradarea echipei fanion a oraşului - Chindia - în Liga 2.

Construcţia stadionul ar fi trebuit să coste aproximativ 7 milioane de euro, însă lucrările s-au desfăşurat foarte greu, iar inflaţia a împins suma finală la 15 milioane de euro.

  • Colac peste pupăză, arena a pierdut şi câteva mii de locuri. Iniţial, se stabiliseră 12.000 de locuri, dar proiectul s-a recepţionat cu doar 8.400 de locuri.

Stadionul din Târgovişte, sub apă

Cu toate acestea, se pare că noua arenă are mari probleme cu drenajul, în aceste zile. Sau cel puţin aşa reiese din fotografiile obţinute de Orange Sport.

Zona de sud a României a fost măturată serios de ploi şi vijelii în aceste zile, cu averse semnificative pe metru pătrat, iar arena din Târgovişte pare ”avariată” serios în urma evenimentelor meteorologice.

În momentul de faţă, sistemul de drenaj (dacă există) pare compromis, iar gazonul este indundat în proporţie de 70%.

Internauţii nu au ratat momentul şi au ”convocat” echipa de polo a României pe stadionul din Târgovişte, pentru o serie de antrenamente.

Iată doar câteva dintre reacţiile internauţilor la vederea fotografiei cu arena inundată:

  • ”vara - fotbal şi polo, iarna - hochei. Trei dintr-un singur proiect”
  • ”la aşa drenaj s-a lucrat patru ani”
  • ”e bine că au bazin. Iarna îl fac patinoar”
  • ”te chinui ceva să iasă aşa! Bună treabă, băieţi”
  • ”din seria `au furat, dar au şi făcut`”
  • ”aşa se spală banii!”
  • ”măcar au jucat ultimul meci din Liga 1 pe arătarea asta de stadion, în condiţii optime”

Afla mai multe despre: targovisteplouaeugen popescu 

viewscnt
Articole similare