Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru echipe din Europa se luptă pentru transferul lui Dominic Calvert-Lewin de la Everton

Patru echipe din Europa se luptă pentru transferul lui Dominic Calvert-Lewin de la Everton
Comentarii

Dominic Calvert-Lewin este unul dintre cei mai interesanţi atacanţi din Premier League.

Atacantul lui Everton este cotat la 45 de milioane de euro în prezent. Vârful de 1.89 m a bifat deja 11 selecţii în prima reprezentativă a Angliei şi a marcat ed patru ori. Deşi are numai 24 de ani, de serviciile sale s-au arătat interesate mai multe cluburi importante din Europa.

Potrivit site-ului Fichajes.net, patru cluburi ar fi pe urmele atacantului de la Everton. Dominic Calvert-Lewin a jucat doar trei meciuri în acest sezon de Premier League şi a marcat de trei ori, apoi s-a accidentat. Cele patru echipe care ar fi pe urmele sale sunt:

- Manchester United: un jucător pe placul antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, Calvert Lewin s-ar plia pe filosofia antrenorului norvegian care caută un atacant masiv care poate juca alături de Cristiano Ronaldo

- Newcastle: unul dintre primele transferuri pe care noul acţionariat al clubului vrea să le facă este cel al lui Dominic Calvert-Lewin. Clubul are nevoie şi de fotbalişti englezi de top.

- Arsenal: Dominic Calvert-Lewin este principalul obiectiv pentru Mikel Arteta în contextul în caer Alexandre Lacazette va pleca de la echipă. Este o opţiune prioritară pentru ofensiva ”Tunarilor”.

- Real Madrid: numele surpriză de pe această listă, dar Dominic Calvert-Lewin este un jucător pe care antrenorul Ancelotti îl cunoaşte foarte bine din perioada Everton. În contextul în care Luka Jovic şi Mariano Diaz vor pleca aproape sigur, Calvert- Lewin devine o opţiune interesantă. 

Afla mai multe despre: dominic calvert-lewin 

viewscnt
Articole similare