Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Iacob a rămas fără reacţie după ce FCSB a revenit miraculos împotriva Chindiei: ”Nu am trăit aşa ceva în viaţa mea, e o ruşine!”

Paul Iacob a rămas fără reacţie după ce FCSB a revenit miraculos împotriva Chindiei: ”Nu am trăit aşa ceva în viaţa mea, e o ruşine!”

Chindia Targoviste

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (0-2), pe Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Ei au marcat un gol în minutul 90+3, care a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi gazdele au avut un gol anulat, la scorul de 3-2, pentru un presupus henţ. La finalul meciului, Paul Iacob, fotbalist dorit de FCSB, a fost ”distrus” după revenirea spectaculoasă reuşită de băieţii lui Petrea. 

”Nu am trăit aşa ceva în viaţa mea, e o ruşine!”

”Nu cred că există explicaţii, nu înţeleg de ce ne-am retras. Am ieşit temători la pauză, poate prea mulţumiţi, ne-a lipsit şi agresivitatea în a doua repriză, nu-mi explic. Nu am trăit aşa ceva în viaţa mea, e o ruşine cum am gestionat a doua repriză. Când iei 3 goluri, fiind fundaş central, doar nu o să spun că am jucat bine.

Îmi reproşez că poate că ar fi trebuit să strâng mai bine la golurile lui Vali Gheorghe, poate trebuia să fac mult mai multe”, a spus Iacob, la finalul partidei cu FCSB.

Clasament: CFR Cluj - 64 de puncte, FCSB - 58, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 39 de puncte, Farul - 39, FC Argeş - 38, Rapid - 36, Sepsi - 33, UTA - 33, Chindia - 28, CS Mioveni - 27, FC U Craiova - 26, Gaz Metan - 22, Dinamo - 13, Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: chindia-fcsb-iacob 

viewscnt
Articole similare