Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp, declaraţii războinice înainte de partida cu CFR Cluj: ”Trebuie să dăm dovadă de sacrificiu!”

Paul Papp, declaraţii războinice înainte de partida cu CFR Cluj: ”Trebuie să dăm dovadă de sacrificiu!”
Comentarii

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Paul Papp, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu CFR Cluj va fi “o bătaie crâncenă” şi că el şi colegii săi trebuie să dea dovadă de caracter.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Craiova este pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, dar poate fi depăşită de Farul Constanţa, echipa de pe locul 6, care are tot 35 de puncte, însă echipa lui Gică Hagi are un meci în minus.

Fundaşul Craiovei a dezvăluit că pe olteni îi aşteaptă un meci greu şi a menţionat că echipa lui trebuie să facă sacrificii pentru a obţine un rezultat bun în faţa echipei pregătite de Dan Petrescu. 

”Trebuie să dăm dovadă de sacrificiu!”

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu campioana României, dar trebuie să avem o atitudine bună şi să dăm dovadă de sacrificiu, de caracter, pentru că va fi o bătaie crâncenă. Noi dacă vom da totul pe teren, cred şi sper că vom reuşi să luăm cele trei puncte. 

Ar trebui să avem o atitudine bună, o concentrare mult mai bună şi sperăm să scoatem un rezultat favorabil nouă. Noi în fiecare meci încercăm să dăm totul pe teren şi să-i facem fericiţi şi pe suporteri”, a spus Papp. 

Afla mai multe despre: craiova-papp-cfr 

viewscnt
Articole similare