Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paulo Dybala, OUT de la Juventus. Atacantul argentinian se desparte de "Bătrâna Doamnă" după patru ani

Paulo Dybala, OUT de la Juventus. Atacantul argentinian se desparte de "Bătrâna Doamnă" după patru ani
Comentarii

Atacantul Paulo Dybala nu face parte din planurile echipei Juventus pentru sezonul viitor, informează presa internaţională.

Conform publicaţiei Goal, oficialii "Bătrânei Doamne" au hotărât să îl pună pe internaţionalul argentinian pe lista de transferuri pentru următoarea perioadă de mercato, după ce în acest sezon Paulo Dybala şi-a pierdut locul de titular.

Odată cu venirea lui Cristiano Ronaldo la Torino, antrenorul Massimiliano Allegri a fost nevoit să schimbe sistemul, din 4-2-3-1 sau 4-4-2, aşa cum Juventus a jucat în sezoanele precedente, în 4-3-3, o formulă pe placul portughezului. Astfel, Dybala nu s-a mai regăsit şi a avut evoluţii oscilante. Argentinianul a marcat doar zece goluri în 39 de meciuri jucate în toate competiţiile, iar la cele mai importante partide, cum ar fi dubla cu Atletico Madrid şi cea cu Ajax din Liga Campionilor, Allegri l-a preferat pe Federico Bernardeschi.

În vârstă de 25 de ani, Dybala joacă la Juventus din 2015, atunci când a fost transferat de la Palermo pentru 40 de milioane de euro. De atunci, argentinianul a reuşit 78 de goluri şi 31 de assist-uri în tricoul "Bătrânei Doamne", în 179 de meciuri.

10 trofee a cucerit Dybala cu Juventus

100 de milioane de euro este cota lui Dybala, conform Transfermarkt.de

2022 - până atunci mai are Dybala contract cu Juventus

Afla mai multe despre: dybala 

viewscnt
Articole similare