Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH, mesaj acid după ce s-a aflat că Nistor ar urma să plece de la Dinamo: "Plăteşte cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat şi pe Rednic"

PCH, mesaj acid după ce s-a aflat că Nistor ar urma să plece de la Dinamo: "Plăteşte cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat şi pe Rednic"
Comentarii

PCH a luat atitudine după ce a apărut informaţia că Dan Nistor (31 de ani) va semna cu U Craiova. Fanii "câinilor" au postat un mesaj pe pagina de Facebook şi cer ca toată lumea să se trezească şi să ia atitudine, pentru binele clubului. Ultraşii vor mai multă putere de decizie în ceea ce priveşte soarta clubului din Ştefan cel Mare.

Dan Nistor ar urma să semneze luni cu Universitatea Craiova, iar această informaţie i-a înfuriat pe fanii lui Dinamo. Căpitanul lui Dinamo ar urma să încaseze un salariul de 20.000 de euro în Bănie. Cei din PCH întreabă, în mesajul lor, cine îşi va asuma responsabilitatea pentru rezultatele din ultimul timp şi pentru deciziile luate.

”De-asta avem nevoie de mai multe voturi în Consiliul de Administraţie al FC Dinamo. Decizii de felul acesta nu ar trebui luate fără să se ţină cont de părerea suporterilor. Asta se întâmplă când cineva taie şi spânzură la Dinamo fără să ţină cont nici măcar de părerea antrenorului. Aşa cum s-a întâmplat şi cu demiterea lui Rednic peste noapte, pentru că nu ne-a dus în play-off. Acum când suntem tot în playout, plăteşte cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat şi pe Rednic.

Sau vor plăti doar cei care îl încurcă pe băiatul din cabinetul doi, de lângă biroul lui Negoiţă, în drumul lui către atotputernicie şi către distrugerea clubului”, se arată în comunicatul galeriei.



Fanii dinamovişti cer să devină iar acţionari şi fac un apel în rândul susţinătorilor clubului. ”Poate vom înţelege în ceasul al 12-lea că singura soluţie este intrarea suporterilor în acţionariat. Mulţi dintre voi au înţeles şi s-au alăturat Proiectului Socios. Alţii au înţeles pe dos şi nu au altă preocupare decât să le pună beţe-n roate celor care vor să facă ceva şi să arunce cu noroi în Peluza care a ţinut Dinamo în viaţă în ultimii ani”.

Afla mai multe despre: pchdinamonistormesaj 

viewscnt
Articole similare