Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH s-a întâlnit pentru prima dată cu spaniolii din conducere! Ce au aflat fanii despre iberici şi de ce investesc în România

PCH s-a întâlnit pentru prima dată cu spaniolii din conducere! Ce au aflat fanii despre iberici şi de ce investesc în România
Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan a transmis un comunicat, după ce s-a întâlnit pentru prima dată cu noul acţionar majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, şi partenerii săi. Fanii au aflat detalii despre grupul care investeşte în "Ştefan cel Mare". De asemenea, s-a mai discutat despre noul stadion şi despre Cosmin Contra.

Fanii-acţionari de la Dinamo s-au întâlnit cu grupul spaniol din conducere

După ce întâlnirea dintre PCH şi Pablo Cortacero nu a mai avut loc la începutul săptămânii, cele două părţi s-au văzut marţi. Au fost discutate mai multe subiecte, printre care intenţiile ibericilor, Cosmin Contra, care e văzut drept garanţia succesului proiectului, şi despre noul stadion:

PCH: "Au fost studiate mai multe cluburi care au acest potenţial, dar au ales Dinamo"

"Ieri seară a avut loc o primă întâlnire între boardul DDB şi noua conducere a clubului.

Domnul Pablo Cortacero s-a prezentat ca reprezentant al unui grup de investitori, a vorbit despre proiectul pregătit pentru Dinamo şi a răspuns întrebărilor noastre.

Grupul pe care îl reprezintă este de mai multă vreme interesat să investească în fotbal, chiar dacă, pentru ei, aceasta ar fi o primă experienţă în domeniu. 

Domnul Cortacero a ţinut să precizeze motivul pentru care au decis să investească la Dinamo. Explicaţia sa, întărită şi de intervenţia lui Rufo Collado, a fost că referinţele primite despre Dinamo prezentau un club de tradiţie, care tinde să devină primul club din România organizat după MODELUL SPANIOL, adică un PARTENERIAT SOLID ÎNTRE SOCIOS ŞI INVESTITORI.

Au fost studiate mai multe cluburi care au acest potenţial, dar au ales Dinamo, după ce au văzut materiale video cu suporterii şi după caracterizările primite de la persoane precum Dorin Şerdean sau Cosmin Contra. 

A urmat prezentarea proiectului nostru şi discuţii pe tema armonizării celor două proiecte într-o STRATEGIE COMUNĂ", a transmis PCH. 

"Cosmin Contra perceput ca o garanţie pentru reuşita acestui demers" 

"Partea spaniolă a fost interesată să afle de la noi care este stadiul discuţiilor legate de construirea noului stadion, amplasarea acestuia şi implicarea noastră în relaţia cu autorităţile.

Dorinţa acţionarului majoritar este ca echipa DDB să se ocupe în continuare de DEMERSURILE PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION. 

A fost apreciată implicarea lui Cosmin Contra în acest proiect pe termen lung, el fiind perceput ca o garanţie pentru reuşita acestui demers.

Ştim că şi-a dorit un astfel de proiect la Dinamo, ştim că este dornic de performanţă şi este antrenorul cu care am câştigat ultimul trofeu şi alături de care am fost aproape de titlu", au mai transmis fanii-acţionari.  

 

Afla mai multe despre: pchdinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare