Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe 4 septembrie avem a 8-a ediţie a BikeXpert Alpine Challenge, competiţie cu scop caritabil. FOTO | Cum arată tricourile pregătite pentru primii 350 de înscrişi

Pe 4 septembrie avem a 8-a ediţie a BikeXpert Alpine Challenge, competiţie cu scop caritabil. FOTO | Cum arată tricourile pregătite pentru primii 350 de înscrişigalerie foto

Ciclism

Comentarii

Alpine Challenge va organiza pe 4 septembrie, la Pucioasa, a opta ediţie a BikeXpert Alpine Challenge powered by Mega Image, o competiţie de Mountain Bike, care are scop caritabil.

BikeXpert Alpine Challenge a ajuns la a opta ediţie. În acest an, competiţia de Mountain Bike va fi organizată pe 4 septembrie, la Pucioasa. Sunt 4 tipuri de traseu, adaptate pentru nivelul fiecărui participant. Va fi şi o competiţie dedicată bicicletelor electrice.

Telekom Sport a vorbit, în exclusivitate, cu Câtălin Sprănceană, organizatorul competiţiei, care a oferit următoarele informaţii:

Despre eveniment:

”Evenimentul va avea loc pe data de 4 Septembrie la Pucioasa, este la a 8 ediţie. Este o competiţie de ciclism montan. Are 3 trasee: unul lung de 75km, unul mediu de 44 km şi unul scurt de 21 de km”

Cine poate participa:

”Toţi cei care s-au înscris pana pe data de 2 Septembrie. Un eveniment dedicat tuturor - şi profesioniştilor şi amatorilor. Şi pentru cei mici, avem şi trasee dedicate lor”

Scopul competiţie este acela de a încuraja şi a promova ciclismul, care este foarte sănătos şi ecologic. Şi, nu în ultimul rând, promovarea peisajelor de poveste din Dâmboviţa!

De ce noi şi nu alţii:

”Noi suntem o competiţie de tradiţie, suntem la a 8 a ediţie şi avem istorie în spate. Ce avem în plus faţă de ceilalţi este faptul că încă de la prima ediţie am fost cu scop caritabil!”

Traseul lung: 75 de kilometri
-Acest traseu este recomandat doar ciclistilor bine pregatiti, gradul de dificultate fiind mediu- avansat.
-Start din parcul Pucioasa – Sat Măgura – Fieni – Dealul Frumos – Runcu – Valea Runcului – Cabana Leaota – Stana de Piatra – Plaiul Găvanele – Brebu (800m) – Râul Alb – Costeşti – Fieni – FINISH în parcul Pucioasa.

Traseul Mediu şi traseul E-bike race – 44 km / 1300 m diferenţă de nivel
-START din parcul Pucioasa – Sat Măgura – Fieni – Dealul Frumos – Runcu – Costeşti – Fieni – FINISH în parcul Pucioasa.

Traseul Scurt şi pentru Copii – 21 km / 500 m diferenţă de nivel
-START din parcul Pucioasa – Sat Măgura – Fieni – Berevoieşti – FINISH în parcul Pucioasa

Din cauza situaţiei generate de COVID-19, numărul participanţilor poate fi limitat.

Primii 350 de participanţi care se vor înscrie vor primi tricoul mioritic BikeXpert. Cei care vor să se înscrie găsesc formularul pe site-ul alpinechallenge.ro. Înscrierile se fac până pe 2 septembrie.

Afla mai multe despre: tricouri 

viewscnt
Articole similare