Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe Adrian Rus îl afectează dezastrul din Muntenegru! Echipele interesate îşi pune mari semne de întrebare: ”Ultima impresie va zdruncina decizia lor finală”

Pe Adrian Rus îl afectează dezastrul din Muntenegru! Echipele interesate îşi pune mari semne de întrebare: ”Ultima impresie va zdruncina decizia lor finală”
Comentarii

Naţionala României a înregistrat o înfrângere ruşinoasă în Muntenegru, 0-2.

Pe Adi Rus îl afectează dezastrul din Muntenegru! Echipele interesate îşi pune mari semne de întrebare: ”Ultima impresie va zdruncina decizia lor finală”

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Adrian Rus, în ciuda meciului dezastruos cu Muntenegru, nu duce lipsă de oferte! Două echipe sunt interesate de jucătorul naţionalei. Iar pe masa stoperului în vârstă de 26 de ani se află două oferte active: Levante şi Grasshopper Zurich! Spaniolii îl urmăresc pe Adrian încă de la începutul lui 2021, anunţă Playsport.ro. 

Levante, formaţie retrogradată în sezonul recent încheiat din La Liga, este dispusă să îi ofere lui Rus un contract pe trei ani şi un salariu stagional de 270.000 de euro. În plus, spaniolii ar fi dispuşi să plătească 500.000 de euro în schimbul transferului fundaşului român!

Marea dilemă stă însă acum în apariţiile lui Rus la naţională! Spaniolii au scris despre asta şi s-au arătat îngrijoraţi.

”Întrebarea e următoarea: pentru Levante vor fi suficiente monitorizările multiple făcute până acum, îl ştiu foarte bine pe băiat, ori ultima impresie de la naţională va zdruncina decizia lor finală pentru transfer?”, explică o sursă playsport apropiată negocierilor.

Nici oferta din Elveţia nu se lasă mai prejos. Grasshoppers Zurich, formaţie ce a evitat ”la mustaţă” retrogradarea din prima ligă elveţiană. Oferta lor fiind similară cu cea din Spania.

Rus a evoluat la următoarele echipe: Satu Mare, Fehergyarmat, Balmazujvaros, Akademia Puşcaş, Sepsi şi Fehervar. 

EXCLUSIV Edi Iordănescu se contrazice singur! Basarab Panduru l-a dat de gol în direct: ”Asta e diferenţa dintre el şi Boloni”

Meciurile României din Liga Naţiunilor:

  • Marţi, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina – ROMÂNIA
  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Finlanda
  • Marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Muntenegru

Afla mai multe despre: nationala romanieiadrian rus 

viewscnt
Articole similare