Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe ce loc aţi fi acum în play-off?". Răspunsul îndrăzneţ dat de Florin Bratu: "La potenţialul pe care-l au jucătorii mei ..."

"Pe ce loc aţi fi acum în play-off?". Răspunsul îndrăzneţ dat de Florin Bratu: "La potenţialul pe care-l au jucătorii mei ..."

Fotbal

Comentarii

Dinamo este liderul incontestabil din play-out-ul Ligii I, iar evoluţiile bune, din majoritatea partidelor, îi dau speranţe lui Florin Bratu. Deşi "câinii" au pierdut meciul cu Sepsi din etapa trecută, antrenorul a încercat un exerciţiu îndrăzneţ de imaginaţie.

"Cred că, dacă eram în play-off, acum ne aflam în primele trei echipei din clasament. La potenţialul pe care-l au jucătorii mei, la lotul pe care-l are Dinamo, era cu totul şi cu totul alta motivaţia. Odată cu venirea mea, cred că a început cu adevărat proiectul "New Dinamo". Eu cred că am reuşit să fiu cel mai aproape de ceea ce se cerea în trecut, legat de întinerirea echipei.

Acum, asta este situaţia la Dinamo. Vor pleca jucători, vor veni alţii, probabil liberi de contracte, însă, pe mine mă interesează să vină jucători care sunt în formă. Nu vreau să vină accidentaţi sau jucători care nu au mai evoluat de o jumătate de an, pentru că voi avea nevoie de timp pentru a-i pune pe picioar, iar la Dinamo nu este răbdare" , a declarat Florin Bratu.

 

Afla mai multe despre: dinamoplay offflorin bratu,  

viewscnt
Articole similare