Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce stadion se gândeşte să joace Dinamo după ce arena din "Ştefan cel Mare" va fi demolată: "Avem documentaţia pregătită"

Pe ce stadion se gândeşte să joace Dinamo după ce arena din "Ştefan cel Mare" va fi demolată: "Avem documentaţia pregătită"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul judiciar al lui Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu, a anunţat ce stadion e luat în calcul, cât timp la noua arenă din "Ştefan cel Mare" se va lucra.

Stadionul pe care Rapid şi FCSB au vrut să joace meciuri oficiale este ţinta dinamoviştilor. Din sezonul următor, "câinii" doresc să se mute la Arcul de Triumf.

Răzvan Zăvăleanu susţine că vechiul stadion, pe care joacă lotul lui Mircea Rednic, urmează să dispară în primăvară

„În primăvară urmează să fie demolat stadionul nostru. Momentan, nu e nimic sigur referitor la arena pe care vom putea evolua. Pot să vă spun că am purtat discuţii pentru Arcul de Triumf, avem documentaţia pregătită.

Aşteptăm ca situaţia juridică a acestui stadion să fie rezolvată pentru a putea fi inclus in circuitul public”, a declarat azi Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru canalul de YouTube „Radio Dinamo 1948”.

Actualul Stadion Dinamo a fost inaugurat în 1952 şi renovat în 2007.

 

Afla mai multe despre: stadion dinamo 

viewscnt
Articole similare