Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a ales Lewandowski dintre Ronaldo şi Messi. ”M-ar putea invita să mănânc alături de ei!” Răpunsul dat de atacantul polonez

Pe cine a ales Lewandowski dintre Ronaldo şi Messi. ”M-ar putea invita să mănânc alături de ei!” Răpunsul dat de atacantul polonez
Comentarii

Robert Lewandowski a vorbit despre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Atacantul polonez a pierdut anul acesta Balonul de Aur în faţa lui Lionel Messi, jucător care a cucerit trofeul cu numărul 7 din carieră. Atacantul lui PSG a spus, imediat după ce a fost desemnat câştigător, că rivalul său ar fi meritat trofeul în 2020, în anul în care ceremonia nu a avut loc. ”Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r - Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi dea trofeul!”, a declarat Lionel Messi. 

La aproximativ o lună după decernarea Balonului de Aur, atacantul lui Bayern a fost întrebat dacă se poate compara cu Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, având în vedere că a reuşit să aibă evoluţii mai bune decât cei doi în ultimii ani.

Polonezul a răspuns că nu se poate compara cu ei şi a fost pus să aleagă dintre doi foşti rivali din Spania. Starul din Bundesliga a dat de înţeles că îl apreciază mai mult pe Cristiano Ronaldo, deoarece a muncit mai mult ca să aibă reuşite în carieră. 

”M-ar putea invita să mănânc alături de ei!”

”Messi şi Ronaldo au stat la aceeaşi masă în vârf de mult timp şi asta îi face incomparabili. Nu-mi pot imagina să stau lângă ei. Dar, dacă ne uităm la cifrele de anul ăsta şi chiar din cei trecuţi, cred că m-am descurcat bine ca evoluţii şi numărul de goluri marcate.

Nu sunt la aceeaşi masă cu Messi şi Ronaldo, dar m-ar putea invita să mănânc alături de ei (n.r. râde). De când am devenit profesionist, ei doi au fost mai presus decât toţi ceilalţi. Mereu a fost un duel între ei doi.

Depinde de ce tip de fotbalist preferi. Răspunsul la această întrebare e greu de dat. Îi respect munca din greu a lui Ronaldo. Pentru Messi, totul pare uşor. Dar cred că Ronaldo a trebuit să muncească mai mult pentru a reuşi”, a explicat atacantul polonez, conform Caught Offside. 

Afla mai multe despre: lewandowski-ronaldo-messi 

viewscnt
Articole similare