You are here:

Pe cine a refuzat Ronaldo înainte să ajungă la Juventus! Trei echipe l-au ofertat în vară

Pe cine a refuzat Ronaldo înainte să ajungă la Juventus! Trei echipe l-au ofertat în vară
Comentarii

AC Milan, PSG şi Manchester United l-au ofertat pe Cristiano Ronaldo în această vară. Superstarul portughez a preferat varianta Juventus după nouă ani petrecuţi la Real Madrid.

Decis să plece de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a fost ademenit cu propuneri care mai de care mai tentante pentru a-şi alege vitioarea destinaţie în această vară. AC Milan a fost prima dispusă să negocieze pentru aducerea fotbalistului de 33 de ani.

149 de milioane de euro ar fi vrut să plătească şefii rossonerrilor pentru lusita, însă Ronaldo nu a fost de acord să ajungă pe San Siro pentru că milanezii nu mai sunt de ani buni în lupta pentru titlu din Serie A. Pe fir a intrat imediat Manchester United, fosta echipă a lui Ronaldo din perioada 2003 - 2009, însă oferta diavolilor a fost considerată prea mică de conducerea trupei blanco, iar afacerea a picat. 

 

 

Ultima variantă a fost PSG, însă nici aceasta nu a fost cea aleasă de Ronaldo şi impresarul său. Jorge Mendes, agentul lui Cristiano, a fost anunţat de parizieni că afacerea ar fi mai bine să se facă în ultima zi a perioadei de transferuri astfel încât Realului să nu poată să îi fure de la PSG pe Neymar sau Mbappe. Riscurile unei astfel de înţelegeri nu au fost pe placul lui Ronaldo care s-a reorientat şi a ales să accepte propunerea lui Juventus. 

Afla mai multe despre: ronaldoac milanpsgmanchester united 

viewscnt
Articole similare