Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a vrut să aducă FRF selecţioner la naţională. Ar fi fost o super lovitură: ”Pe lista noastră s-a aflat şi el”

Pe cine a vrut să aducă FRF selecţioner la naţională. Ar fi fost o super lovitură: ”Pe lista noastră s-a aflat şi el”

Echipa națională

Comentarii

FRF a încercat o adevărată lovitură după ce a deschis discuţiile cu un antrenor foarte valoros, care a obţinut rezultate în străinătate.

Naţionala României este în continuare fără selecţioner, după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat pe 30 noiembrie.

FRF a negociat cu mai mulţi antrenori importanţi, dar cele mai mare şanse le are în momentul de faţă Dan Petrescu.

Ce lovitură a încercat FRF pentru postul de selecţioner: ”Are o clauză mare de reziliere”

Până la Dan Petrescu, cei de la FRF au negociat cu Gică Hagi şi cu Răzvan Lucescu. Ultimul ar fi fost o adevărată lovitură pentru forul condus de Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF a recunoscut că a mers la Salonic doar pentru a negocia cu Răzvan Lucescu, dar antrenorul în vârstă de 52 de ani este legat de PAOK de o clauză 7 milioane de euro.

”Pe lista noastră s-a aflat şi Răzvan Lucescu, acesta fiind motivul pentru care m-am şi deplasat la Salonic. Este însă legat de PAOK printr-un contract pe o perioadă lungă de timp şi o clauză mare de reziliere”, a dezvăluit Răzvan Burleanu.

În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. În 2019, el a reuşit să-i aducă lui PAOK primul titlu de campioană după o pauză de 34 de ani. De asemenea, în acelaşi ani, a reuşit primul event din istoria clubului din Salonic.

În 2020, Răzvan Lucescu a reuşit să performanţe remarcabile şi la Al Hilal, pe care a făcut-o campioană în Arabia Saudită şi alături de care a câştigat Liga Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu a negat negocierile cu FRF

Pe 24 noiembrie, playtech.ro a publicat o poză făcută într-un restaurant din Salonic, în care Răzvan Lucescu, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost surprinşi la aceeşi masă.

Imediat, presa din Grecia a oferit informaţii despre scopul acelei întâlniri. Jurnaliştii eleni au scris că FRF a încercat să-i facă o ofertă lui Răzvan Burleanu, însă acesta le-a transmis din start că nu este dispus să plece de la PAOK.

Ulterior, în aceeşi zi, Răzvan Lucescu a negat discuţiile despre preluarea naţionalei României şi a spus atunci că acea întâlnire a fost pur amicală.

”Nu îmi place să vorbesc de cine cu persoane pe care le ştiu de mult timp şi care nu sunt pentru prima dată în situaţia aceasta în Salonic. Nu e nimic de zis, nu e nimic de comentat.

Sunt aici la PAOK, sunt antrenorul lui PAOK, am un contract pe trei ani şi vreau să rămân la PAOK. Nu e nimic de zis. Nu ştiu cine a publicat poza, ce persoane bolnave au făcut-o, dar, pentru mine... nu am niciun fel de interes”, a spus atunci Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare