Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine consideră Florin Răducioiu selecţionerul ideal pentru România: ”Numai el ne-ar putea califica la un turneu final în doi ani” | EXCLUSIV

Pe cine consideră Florin Răducioiu selecţionerul ideal pentru România: ”Numai el ne-ar putea califica la un turneu final în doi ani” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu este dezamăgit că Hagi a ales să nu dea curs ofertei de a deveni selecţionerul României, întrucât este de părere că ”Regele” era candidatul ideal.

Gică Hagi a fost primele nume de pe lista FRF-ului în perspectiva căutării unui nou selecţioner, însă ”Regele” a afirmat că nu va prelua echipa naţională.

Tehnicianul Farului Constanţa susţine că nu a refuzat propunerea federaţiei, ci nu a putut să o accepte, din pricina faptului că este acţionar majoritar la un club din Liga 1.

Hagi a transmis acest mesaj prin intermediul unui comunicat de presă, emis după valul de critici venite la adresa sa.

Florin Răducioiu, fost coechipier al ”Regelui” la naţională şi la Brescia, a rămas şi el dezamăgit de alegerea luată în privinţa României.

Răducioiu a afirmat că ar fi fost momentul perfect pentru Hagi să preia echipa naţională, însă a punctat că decizia sa trebuie respectată.

Florin Răducioiu ştie cine ar fi fost selecţionerul ideal pentru România

Eu am spus numele Hagi, că singurul care poate califica Româmnia la un turneu final în doi ani el e. A ajuns la o maturitate foarte mare. A făcut din nimic clubul Viitorul, a crescut jucători importanţi.

Hagi cunoaşte profund fotbalul românesc. El ar fi antrenorul ideal pentru a ne califica, nu pentru a creşte, niciun proiect... Am rămas surprins, pentru că era momentul lui.

El mereu a dovedit că e un patriot, era momentul de a-şi lua revanşa ca antrenor al naţionalei, momentul de acum 20 de ani. Cred că a pierdut o şansă unică.

Îi respectăm alegerea, decizia. E prietenul meu, dar în momentul de mare dificultate al fotbalului românesc, el era potrivit pentru naţională”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

După ce a devenit clar că Hagi nu va deveni noul selecţioner al României, oficialii FRF au fost nevoiţi să îşi îndrepte atenţia în altă direcţie.

Variantele rămase ar fi Laszlo Boloni, Dan Petrescu, sau chiar Mircea Lucescu. Edi Iordănescu ar fi fost şi el pe listă, însă fostul tehnician al FCSB-ului a clarificat că nu a fost contactat de FRF.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare