Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine pariază Ioan Andone în lupta pentru titlu. ”Fiecare club îşi doreşte!” EXCLUSIV

Pe cine pariază Ioan Andone în lupta pentru titlu. ”Fiecare club îşi doreşte!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a vorbit, în exclusivitate, pentru OrangeSport, despre lupta pentru titlu.

Chiar dacă CFR a avut un avans liniştitor în fruntea clasamentului, lupta pentru titlu în Liga 1 s-a încins. Atmosfera de la echipa ardeleană s-a tensionat, iar Dan Petrescu a pierdut puncte preţioase, în timp ce rivalele din Liga 1 s-au apropiat de CFR. 

Campioana României a pierdut în play-off şi cu FCSB, şi cu Universitatea Craiova, iar echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la doar două puncte de CFR, iar meciul decisiv din play-off dintre cele două echipe ar putea să fie jucat cu trofeul pe masă. 

Ioan Andone a vorbit despre lupta pentru titlu, iar fostul campion cu CFR consideră că rezultatele se vor decide doar pe teren, ci nu în afara lui. De asemenea, Andone mizează pe experienţa celor de la CFR. 

”Fiecare club îşi doreşte!” 

”Eu cred că se dă strict pe teren, pentru că fiecare club şi Craiova au condiţii foarte bune, nu mai vorbesc de FCSB, nu au luat titlu de 10 ani. Fiecare club îşi doreşte, contează amănuntele, dar nu vor fi în afara terenului, vor fi în teren.

Pe experienţa celor de la CFR pariez, dar dacă FCSB va juca la fel... dacă va juca cum a jucat. Ei trebuie să câştige toate meciurile şi vor fi învingători în Liga 1”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: liga 1-fcsb-cfr-ioan andone 

viewscnt
Articole similare