Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pe Daniel Popa nu îl vedeam niciodată la FCSB”. MM şi Panduru, verdict la unison după transferul realizat de Becali | EXCLUSIV

”Pe Daniel Popa nu îl vedeam niciodată la FCSB”. MM şi Panduru, verdict la unison după transferul realizat de Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Daniel Popa (28 de ani) este pe cale să devină jucătorul FCSB-ului, după ce a fost dorit insistent de Gigi Becali.

Daniel Popa (28 de ani) de la U Cluj, pentru care Gigi Becali a negociat personal - fiind pariul său -, este la un pas de FCSB, după ce toate părţile s-au pus de acord.

MM Stoica a confirmat, azi, în direct, la Orange Sport. Gigi Becali a anunţat că Daniel Popa este „pariul” lui pentru preliminariile UEFA Champions League. MM Stoica nu a fost de aceeaşi părere, dar a dezvăluit că aşteaptă să fie contrazis în următorul sezon.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Mai trebuie formalităţile îndeplinite, atât. Fac parte din staff (n.r. râde). (n.r. De ce?) Pentru că eu iau CV-ul jucătorului, pentru mine contează. De aia, nimic altceva.

De exemplu, eram în 2012, acum mulţi ani, Becali l-a adus pe Nikolic peste capul tuturor. La un moment dat când mă aflam cu el era acolo un televizor şi apăruse o declaraţie că MM nu l-a vrut, i-am zis citeşte acolo, dar fa-mă tu să cred că m-am înşelat.

Cu Nikolic echipa a făcut performanţe extraordinare. Până la urma a avut Gigi dreptate, sper să mă înşel şi de data asta! Eu nu am cum să retractez ce am spus. Pentru mine cel mai bun număr 9 este Miculescu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Nici Panduru nu este impresionat de Popa

”Fac şi eu parte din staff acum (n.r. râde) Vrei să stric...? Sunt în staff şi intelgee toată lumea. Nu pot să îl compar cu nimeni... Cu Dumiter acolo l-aş plasa. Stai cu patentul să tragi un crampon din când în când? Nu îl vedeam niciodată la FCSB”, a completat Panduru. 

  • 11 goluri şi 5 assist-uri în 36 de meciuri sunt cifrele lui Popa în acest sezon de SuperLigă la U Cluj.
  • 850 de mii de euro este cota de piaţă a lui Daniel Popa, potrivit Transfermarkt.

Unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui U Cluj în stagiunea 2023/2024, Popa a început fotbalul la Atletic Fieni şi a mai trecut în carieră pe la Chindia, Dinamo, FC Botoşani şi Daejeon Hana (Coreea de Sud).

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: fcsbdaniel popamm stoica 

viewscnt
Articole similare