Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe Gabi Tamaş l-a încântat altceva, deşi Ianis Hagi şi-a ridiculizat adversarul: "Să lăsăm asta cu a dat craci. Printre picioare dă şi Rudiger sau altul"

Pe Gabi Tamaş l-a încântat altceva, deşi Ianis Hagi şi-a ridiculizat adversarul: "Să lăsăm asta cu a dat craci. Printre picioare dă şi Rudiger sau altul"
Comentarii

Tricolorii au parte de încurajări şi de laude, după prestaţia de la Hamburg, deşi au pierdut cu 2-1 în faţa Germaniei. Golul lui Ianis Hagi a fost comentat şi de Gabriel Tamaş, care a remarcat şi alte aspecte.

Golul lui Ianis Hagi marcat cu Germania, comentat de Gabriel Tamaş

În minutul nouă al meciului din deplasare, Nicolae Stanciu i-a pasat în dreapta lui Ianis Hagi, care, dintre trei adversari, i-a dat mingea printre picioare fundaşului lui Chelsea, Rudiger, şi a marcat cu stângul la colţul lung. Pe lângă fază făcută de fiul lui Gică Hagi, Gabi Tamaş a dorit să laude efortul tricolorilor, cărora le-a transmis că trebuie să joace în echipă, aşa cum au făcut-o la Hamburg. 

"Să lăsăm asta cu a dat craci. A fost extraordinar, dreptul, stângul, finalizare, la asta te uiţi, nu că i-a dat-o printre picioare. Printre picioare dă şi Rudiger sau altul. Asta aşteptăm cu toţii. Să avem o echipă naţională care să joace precum o echipă, nu individualităţi. Până şi Ianis Hagi făcea alunecări, toţi făceau alunecări şi puneau piciorul. Stanciu... Au jucat ca o echipă adevărată, bravo lor!", a declarat fundaşul lui FC Voluntari. 

Germania - România 2-1, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Clasament: 1. Germania – 15 puncte, 2. Macedonia de Nord – 12 puncte, 3. Armenia – 12 puncte, 4. România – 10 puncte, 5. Islanda – 5 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Afla mai multe despre: gabi tamasgabriel tamasianis hagigol ianis hagigermania romania 

viewscnt
Articole similare