Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe primul loc, dar cu griji! Toni Petrea: "Principala preocupare a fost asta". Când ar putea debuta ultimul fotbalist transferat

Pe primul loc, dar cu griji! Toni Petrea: "Principala preocupare a fost asta". Când ar putea debuta ultimul fotbalist transferat

FCSB

Comentarii

FCSB porneşte de pe primul loc într-o nouă etapă, iar Toni Petrea e pregătit pentru duelul cu Academica Clinceni. De asemenea, antrenorul e fericit că Denis Haruţ a venit pregătit, din punct de vedere fizic.

LIVE VIDEO | FCSB - Academica Clinceni, duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

"Nici nu mi-am dat seama că au trecut trei săptămâni cu ritmul ăsta de jocuri. Principala preocupare a fost refacerea jucătorilor între meciuri, cred că până la momentul actual am reuşit să menţinem un nivel ridicat din punct de vedere al dinamicii jocului şi al rezultatelor. Suntem preocupaţi în continuare de aceste aspecte, de refacerea şi recuperarea jucătorilor.

Un joc cu o echipă experimentată, cu jucători experimentaţi, valoroşi, care alcătuiesc un grup omogen. Au avut o evoluţie bună în campionat. Vin după un meci pierdut acasă şi probabil că ambiţia lor va fi mult mai mare pentru a recupera din punctele pierdute etapă trecută. Noi avem de partea noastră tinereţea şi entuziasmul, faptul că suntem pe primul loc şi trebuie să rămânem acolo. Sper la o evoluţie bună a jucătorilor şi să mai acumulăm trei puncte în clasament. Nu cred că au ce să demonstreze ei, au demonstrat că sunt jucători valoroşi, sunt profesionişti, îşi fac treaba foate bine acolo unde activează. Mă bucur că îmi voi revedea foştii elevi cu care am colaborat în trecut, însă noi trebuie să fim atenţi la echipa lor, alcătuiesc o echipa omogenă, asta poate fi periculos pentru noi", a spus Toni Petrea la conferinţa de presă. 

Toni Petrea, după transferul lui Denis Haruţ la FCSB

Denis Haruţ a fost anunţat oficial la FCSB, sâmbătă, iar fundaşul ar putea juca în meciul de duminică, împotriva Academicii Clinceni: "Mă bucur că până la urmă a ajuns la noi şi s-a perfectat transferul, are avantajul faptului că a avut continuitate în pregătire şi în meciuri, aşa că nu cred că va fi o problemă pentru el să se adapteze şi să între în echipă. Vom vedea dacă la meciul de mâine sau de la meciurile următoare, dar faptul că a jucat şi e pus la punct cu pregătirea poate fi un avantaj pentru el", a spus antrenorul roş-albaştrilor. 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbdenis harutfcsb academica clinceni 

viewscnt
Articole similare