Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe termen lung de ce nu faci treabă?!" EXCLUSIV Panduru despre un antrenor din Liga 1: "E ca Lucien Favre de la Dortmund!"

"Pe termen lung de ce nu faci treabă?!" EXCLUSIV Panduru despre un antrenor din Liga 1: "E ca Lucien Favre de la Dortmund!"

Superliga

Comentarii

La Sport Report, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a analizat trecerea lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, şi-a amintit despre perioada scurtă pe care a petrecut-o la FCSB.

El a făcut referire şi la relaţia dintre Cristiano Bergodi şi Gigi Becali, în perioada în care italianul a plecat de la FCSB, un detaliu pe care preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu, l-a văzut drept o mare bilă albă.

"Era normal să plec atunci (n.r de la FCSB), pentru că eu ştiam cum gândeşte un antrenor, că vine ăsta şi ce face. Eu nu vreau să vorbesc despre momentul Bergodi la FCSB, pentru că nu am fost acolo. Cred că Bergodi şi Mihai Rotaru au discutat de la inceput. Spune şi el ce are de spus. Nu trebuie să fii priceput la contracte, ci să-ţi meriţi banii. La Voluntari el i-a meritat, pentru că ei erau într-o situaţie foarte complicată, fără Bergodi nu se salvau de la retrogradare" a spus Panduru, la Sport Report.

Expertul Telekom Sport a găsit similitudini între Cristiano Bergodi şi Lucien Favre, tehnicianul formaţiei germane, Borussia Dortmund: "Cârţu l-a admirat mereu şi mereu a spus că a fost printre antrenorii pe care ar vrea să-i vadă la Craiova. S-a găsit situaţia asta şi într-o zi s-a şi pus pe maşină sau ambulanţe...câte au fost, patru? Am înţeles că într-o zi s-au şi pus de acord. El este un altfel de om, dar şi Cristiano Bergodi...pe termen lung, tot timpul am spus asta, pe termen lung de ce nu faci treabă?! Asta este întrebarea mea. Ca Lucien Favre de la Dortmund. Primul an reuşeşte ceva...uite că acum este prima dată când şi în al doilea an, reuşeşte să facă ceva" a mai spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pandurucristiano bergodiliga 1 

viewscnt
Articole similare