Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui James Rodriguez! Un "galactic" vrea să joace la Everton, sub comanda lui Carlo Ancelotti

Pe urmele lui James Rodriguez! Un "galactic" vrea să joace la Everton, sub comanda lui Carlo Ancelotti galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Everton, are şansa de a aduce în Premier League un alt fost jucător pe care l-a antrenat la Real Madrid, după transferul lui James Rodriguez din vară.

Isco, 28 de ani, vrea să lucreze din nou alături de Carlo Ancelotti şi ar fi dispus să semneze cu Everton, potrivit presei din Anglia. Totodată, nici Real Madrid nu ar spune "nu" unei vânzări a mijlocaşului spaniol. 

Asemenea columbianului Rodriguez, care a semnat cu Everton în vară, şi Isco caută o nouă provocare în carieră. O bună perioadă de timp, el a fost titular sub comanda lui Zinedine Zidane, însă în ultima vreme nu prea mai prinde multe minute în tricoul Los Blancos. 

  • 30.000.000 de euro este cota lui Isco, potrivit transfermarkt.com 
  • 38 de selecţii şi 12 goluri are mijlocaşul pentru naţionala Spaniei 


Trei goluri şi patru assist-uri are James Rodriguez în şapte meciuri la Everton


 


Pe urmele lui James Rodriguez! Isco vrea să joace la Everton 

Carlo Ancelotti i-a reinventat cariera lui James Rodriguez, după ce columbianul nu a reuşit să se impună la Bayern Munchen, iar la Real Madrid nu mai intra în planurile lui Zidane. Meciurile foarte bune făcute de Rodriguez au demonstrat că Ancelotti este în continuare un antrenor de clasă, iar acest lucru îl atrage pe Isco spre Goodison Park. 

Real Madrid este gata să îl lase pe Isco să plece pentru o sumă de transfer de aproximativ 20 de milioane de euro, susţine The Mirror. Persoanele care se ocupă de interesele lui Isco încearcă să îi caute echipe internaţionalului spaniol în Anglia şi Italia. Arsenal, Juventus şi Sevilla sunt alte echipe interesate de fotbalistul care a câştigat de patru ori UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: iscoeverton 

viewscnt
Articole similare