You are here:

Pe urmele lui Pogba! Îndepărtat de la Juventus, francezul e la mare căutare. Ce echipă îl vrea

Pe urmele lui Pogba! Îndepărtat de la Juventus, francezul e la mare căutare. Ce echipă îl vrea

Fotbal internațional

Comentarii

Scăpat de suspendare pentru dopaj, care a fost redusă şi va expira în martie 2025, Paul Pogba (31 de ani) nu duce lipsă de oferte.

Îndepărtat de la Juventus, care a anunţat că nu-l mai vrea şi este gata să-l lase să plece liber de contract, Paul Pogba se află pe lista de transferuri a mai multor echipe şi trebuie să-şi stabilească viitorul.

Paul Pogba, la mare căutare. "Gonit" de Juventus, francezul este dorit de trei echipe

După Los Angeles FC şi Olympique Marseille, o nouă echipă a intrat în cursa pentru Paul Pogba. Presa din Spania susţine că Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane, îl doreşte pe campionul mondial francez, care are nevoie de o nouă provocare după suspendarea pentru dopaj.

Se pare că şefii lui Al Nassr au luat deja legătura cu agenţii lui Paul Pogba pentru o ofertă, dar rămâne de văzut dacă francezul va accepta să plece în Arabia Saudită, acolo unde tot mai mulţi fotbalişti importanţi se transferă din Europa.

Paul Pogba a jucat doar două meciuri pentru Juventus în sezonul 2023/2024, în care a acumulat 52 de minute, fără gol sau pasă de gol. Apoi, francezul a fost depistat pozitiv la un test doping şi suspendat. El poate reveni în martie 2025 pe gazon.

US Torcy, Le Havre, Manchester United şi Juventus sunt echipele din CV-ul lui Paul Pogba.

Afla mai multe despre: paul pogbatransferal nassrofertarevenirefotbal 

viewscnt
Articole similare