Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui Ronaldo! Un alt jucător de bază al portughezilor renunţă, momentan, la naţională

Pe urmele lui Ronaldo! Un alt jucător de bază al portughezilor renunţă, momentan, la naţională
Comentarii

Cristiano Ronaldo nu a mai îmbrăcat tricoul Portugaliei după Campionatul Mondial, iar acum un alt jucător de bază din lotul lusitanilor a luat aceeaşi decizie ca starul lui Juventus.

Anthony Lopes (28 de ani), portarul lui Lyon, a dezvăluit pentru OL TV, potrivit L'Equipe, că renunţă, pentru moment, la echipa naţională. Decizia i-a comunicat-o selecţionerului Fernando Santos imediat după ce Portugalia a părăsit turneul final organizat în Rusia. 

"Vreau să mă bucur de familia mea, să mă concentrez pe rolul de tată şi pe echipa de club", a spus Lopes, care a adunat şapte selecţii pentru Portugalia şi a câştigat Campionatul European din 2016. 

În schimb, revenirea lui Ronaldo la naţională ar putea avea loc în acest an, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. Portugalia va juca în Grupa B, alături de Ucraina, Serbia, Lituania şi Luxemburg. 

Ronaldo a luat decizia de a nu participa la acţiunile care au succedat Campionatul Mondial pentru a se acomoda în Italia, după transferul la Juventus Torino. 

Afla mai multe despre: anthony lopesportugaliacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare