Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pedeapsă cruntă pentru Ianis Hagi, după ce şi-a strigat public nemulţumirea!

Pedeapsă cruntă pentru Ianis Hagi, după ce şi-a strigat public nemulţumirea!

Fotbal

Comentarii

Presa din Scoţia anunţă că antrenorul celor de la FC Rangers, Michael Beale, a decis să-l scoată pe fotbalistul român Ianis Hagi (24 de ani) de pe lista UEFA pentru ”dubla” cu PSV Eindhoven, din play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Alături de Ianis Hagi, Michael Beale l-a mai ”sărit din schemă” şi pe fundaşul stânga turcă Ridvan Yilmaz, iar în locul lor au fost înregistraţi Ben Davies şi Rabbi Matondo.

Ianis Hagi, OUT de pe lista UEFA

Decizia vina la doar câteva zile distanţă după ce Ianis Hagi l-a criticat public pe antrenorul său, Michael Beale, pentru faptul că nu primeşte suficiente minute la Rangers.

Se pare că afirmaţiile sale nu i-au căzut deloc tehnicianului său, iar decizia pare fi luată în consecinţă.

Cred că fiecare fotbalist îşi doreşte să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situaţia în care mă aflu, dar ştiţi, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect.

E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, ştiu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. 

Nu sunt în poziţia de a demonstra ceva cuiva, ştiu cine sunt ca jucător, ştiu ce am făcut aici când am jucat, ce am câştigat la acest club, atât trofee individuale cât şi colective”, declarase Ianis.

Iată lotul complet al celor de la Rangers:

  • Portar: Jack Butland, Robby McCrorie, Kieran Wright.
  • Fundaş: James Tavernier, John Souttar, Connor Goldson, Dujon Sterling, Ben Davies, Leon Balogun, Borna Barisic, Leon King, Adam Devine.
  • Mijlocaş: John Lundstram, Ryan Jack, Jose Cifuentes, Kieran Dowell, Nico Raskin.
  • Atacanţi: Cyriel Dessers, Todd Cantwell, Sam Lammers, Rabbi Matondo, Abdallah Sima, Scott Wright.

Afla mai multe despre: michael bealeianis hagi 

viewscnt
Articole similare