Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pedro Martins, antrenorul echipei Olympiacos Pireu din sezonul viitor

Pedro Martins, antrenorul echipei Olympiacos Pireu din sezonul viitor
Comentarii

Portughezul Petro Martins va antrena echipa Olympiacos Pireu din sezonul viitor, în locul spaniolului Oscar Garcia, care a demisionat de curând. În etapele rămase din acest sezon, echipa va fi condusă de secundul lui Garcia, Christos Kontis.

În vârstă de 47 de ani, Martins, fost fotbalist la echipe ca Sporting Lisabona şi Boavista Porto, a antrenat ultima dată pe Vitoria Guimaraes, cu care a ajuns în finala Cupei Portugaliei şi a terminat campionatul pe locul 4, sezonul trecut. Înainte, el a mai pregătit, printre altele, pe Maritimo Funchal şi pe Rio Ave.

De la Guimaraes, Martins a fost demis în februarie, după un eşec cu 0-5, suferit acasă, în meciul cu Braga. El a fost înlocuit de fostul tehnician al Rapidului Jose Peseiro.

Antrenorul spaniol Oscar Garcia a părăsit conducerea tehnică a echipei Olympiacos Pireu, în urmă cu o săptămână, după numai trei luni de la preluarea funcţiei.

La 31 martie, în etapa a XXVI-a a campionatului Greciei, Olympiacos a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Levadiakos, şi, cu 51 de puncte acumulate, a coborât pe locul al treilea al clasamentului, după liderul AEK Atena, cu 57 de puncte, şi formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, cu 52 de puncte.

La 25 februarie, Oscar Garcia a fost în prim-planul unor incidente petrecute cu ocazia întâlnirii PAOK-Olympiacos. El a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie, înainte de ora programată pentru startul jocului cu PAOK. După acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţit rău şi a fost transportat la spital. Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

PAOK a pierdut această partidă la masa verde, cu 0-3.

În vârstă de 44 de ani, Garcia preluase conducerea tehnică a echipei elene la 5 ianuarie.

Olympiacos a cucerit până în acest sezon şapte titluri de campioană a Greciei la rând, 19 din 21 posibile, începând din 1996.

Afla mai multe despre: antrenorolympiacosgrecia 

viewscnt
Articole similare