Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Penibil!” A răbufnit după Botoşani - Voluntari! Jucătorul a ieşit în faţă şi le-a dat o palmă contestatarilor: ”Oameni de nimic!”

”Penibil!” A răbufnit după Botoşani - Voluntari! Jucătorul a ieşit în faţă şi le-a dat o palmă contestatarilor: ”Oameni de nimic!”

Superliga

Comentarii

Eduard Florescu a avut un discurs dur, la finalul confruntării dintre FC Botoşani şi FC Voluntari, încheiată la egalitate, scor 0-0.

La începutul acestei săptămâni, mai mulţi fani dinamovişti au susţinut că partida dintre Petrolul şi FC Botoşani (1-2) a fost ”aranjată”, iar în acest sens au făcut referire la o fază la care Eduard Florescu a fost implicat în mod direct.

Suporterii ”câinilor” au considerat că Sergiu Hanca a ratat în mod intenţionat o lovitură de pedeapsă la scorul de 1-1, asta după ce, în opinia dinamoviştilor, Florescu i-ar fi spus petrolistului cum să bată, pentru ca portarul lui Botoşani să apere.

Eduard Florescu, prima reacţie după acuzele de blat de la Petrolul - Botoşani: ”Oameni de nimic!”

"Ce să vă spun? Mi se pare penibil, de-a dreptul penibil! Am văzut că au zis că i-aş fi spus eu să aştepte, să plece, să tragă. Mi se pare penibil ce s-a discutat! Nu vreau să vorbesc prea mult pe acest subiect. Aşa cum am mai spus, mi se pare incredibil aşa ceva.

Eu îi ziceam lui Hanca să aştepte să plece portarul ca să-mi dea gol mie?! Vă daţi seama, m-am dus la el şi am încercat să-l deconectez puţin. Nişte acuzaţii de la nişte oameni de nimic! Penibil!", a spus Edi Florescu, după Botoşani - Voluntari 0-0.

 

 

Afla mai multe despre: fc botoşanieduard florescubotoşanipetrolul 

viewscnt
Articole similare